Last chance!

God morgon sista dagen av 2011!

Idag är det ju sista chansen att göra något bra det här året, så se till att sprida lite glädje!

Vi har precis vaknat och nu skrotar vi runt här hemma, idag är planerna bara att fixa med maten och städa lite men inte så mycket mer. Det mesta gjordes igår vilket känns skönt!

Underbart väder ute med! Det här blir en bra dag, tro mig :)


Bea

Förbereder!

img_2544 (MMS)

Förbereder! Har gjort skagenröran, nu ska jag göra efterrätt ;) / Bea


Kortis

Hej hej!

Mitt nyårslöfte ska absolut bli att blogga mer! Det som irriterar är att jag inte kan mobilblogga, står att det är felaktigt anrop, fler med det problemet? vad ska jag göra?

Hur som helst, har ju massor att uppdatera er om och massa bilder att visa!

Julen;

Julen firade vi hemma hos oss med mina föräldrar och C´s släkt! Vissade hade nog lite svårt att avvika från traditionen att vara hemma hos mina svärföräldrar men i slutändan tackade alla flera gånger om för en jätte trevlig kväll och det värmde i hjärtat!

Vi var 17 personer, 16 vuxna och ett barn. Vi hade ordnat bra med borden i köket och mat längst hela köksbänken och det gick superbra! Härligt med ett stort kök där alla får plats!
Sedan kom tomten och alla fick massa paket. Visar mina presenter i ett senare inlägg med bilder!

Vi åt, åt och åt som sig bör och skrattade och hade roligt. Tack alla för en underbar jul!

Nu i mellandagarna har jag jobbat måndag och tisdag och C hade varit helt ledig. Vi har haft tid att vara med varandra vilket jag har saknat massor!
Vi har även hunnit vara ute på jakt efter saker till nya badrummet, vissa saker har varit enkla att hitta då vi har väldigt lika smak men vissa saker är lite svårare att övertala C om men processen går vidare ;)

Imorgon är det nyår och det ska firas hemma hos oss med vänner. 10 personer blir vi och jag ser verkligen fram emot att fira in det nya året i vårt nya hus. 2011 har varit ett underbart år på många sätt och vis men 2012 kommer säkertligen bli ika fantastiskt!


Bea

Dreams come true

Nu var det sådär galet länge sen jag skrev här igen!
Åhh vad jag vill att dygnet ska ha fler timmar!

Här hemma går det i ett, badrummet är klart (eller det saknas en glas vägg och hyllor) och det blev så galet fint!
Ska fota så fort jag får tid över, på fredag kanske!

Annars är det jobb som rullar på och flyttkartonger som packas upp!
Ibland går det av bara farten men ibland orkar vi ingenting alls...
Skulle behöva en semester efter denna flytt men det går inte.

För första gången på jag vet inte hur länge blir det ingen semester på vintern, känns lite sorligt faktiskt. Men just nu måste vi prioritera vårt hem och det kommande bröllopet.
Jag har sedan barnsben drömt om mitt bröllop, ett stort sagobröllop och nu ska drömmen bli verklighet! Jag längtar så mycket efter den dagen att jag spricker och jag hoppas verkligen att alla våra vänner kommer vara där och bidra till den lyckligaste dagen i våra liv.

Fokus på bröllopet just nu ligger på ett hitta dom perfekta klänningarna till mina två underbara tärnor. Jag har en bild i huvudet och den bilden är godkänd av dom båda vilket glädjer mig, nu är det bara den perfekta modellen och den perfekta nyansen som ska hittas.

Frisör och sminkös är bokat, det är världens bästa Alina på Björn Axen som ska göra mitt hår och min make och hon har fått fria händer! Sen är det duktiga kollegor till henne som ska göra tärnorna, vill ha dom finaste tärnorna i världen och det kommer jag att ha!

I mars/april sätter arbetet med bröllopskordinatorn igång så det är ganska skönt att det är en bit kvar för det är ju många moment att gå igenom och många beslut att ta.

Många har undrat varför C väntat så länge med att fria men jag är glad att han gjorde det.
Han har velat ge mig min dröm, det bröllopet jag har drömt om och den ringen jag bara vågat fantisera om och det har inte kunnat ske innan. För mig är bröllop ett otroligt stort och viktigt steg i livet, det är den dagen vi visar hela världen att vi vill leva med varandra och jag skulle inte kunna tänka mig att inte ha alla våra nära och kära där.

 Jag vet att ett äktenskap inte är en dans på rosor men jag kommer slåss till dagen jag dör för att få det här att bli det absolut bästa. Att varje dag få vakna upp vid sidan av mannen jag älskar mest, att respektera och bli respekterad av en annan människa som värdesätter mig mest av allt. Jag längtar efter att fortsätta bygga på vårat förhållande, att skapa vår framtid tillsammans med allt vad det innebär.

Ibland är tiden inte rätt av olika anledningar men att gifta oss är rätt för oss just nu, vad som kommer senare får tiden utvisa för nu ska jag njuta av den här underbara resan.


Bea

Projekt badrum!

Japp idag börjar projekt badrum!

Såhär såg det ut innan (nu alltså)







Ni får ursäkta att det är stökigt och smutsigt men allting ska ju ändå rivas ut!

Sen kommer det bli svart klinkers på golvet, vitt kakel och vita möbler... kommer bli så fint :) Inget badkar utan dusch blir det.. får visa efter bilder när det är klart lagom till jul!


Bea


Mardrömmen

Så fort jag och C har för mycket medvind får vi alltid en motgång. Så har det alltid varit men det kanske är just det som gjort oss starkare?

Vi köpte ju vårt drömhus, allt vi ville ha och lite till.
Det vi inte ville ha var vattenläckan vi fick på köpet ca 2 veckor efter vi flyttat in....

Såhär ser köket ut idag



Som ni ser går vi på spånskivna på en del, det är den delen som fuktskadan uppstod och nu måste den torka ut. Rummen under har också rivits en del, hela golvet och en bit av väggar och golv och där står just nu en fläkt och brummar dygnet runt...
Men det gör inte så mycket i det rummet för det skulle ändå rivas när vi gör om det till badrum efter nyår.

Det som är tråkigt är självklart köksgolvet men vi tänker ändå positivt. Eftersom det inte är en dörr till hallen från köket så kommer vi få nytt golv även där. Med andra ord kommer vi får helt nytt parkettgolv så inget ont som inte har något gott med sig! Vi väljer att se det hela positivt ;)

Under julen får vi väll slänga över någon matta :)

Det mest ironiska i det hela är att familjen som bodde här innan oss va superrädda för vatten och har massa anordningar för att just detta inte ska hända! Det sitter en vattenlåsknapp i badrummet som man kan slå av om man vill. När vi larmar huset stängs vattenlåset av så det inte kan hända något när vi är borta... allt är noga genomtänkt utom när dom rensade röret och ruckade på packningen så det började läcka...


Bea

Början av slutet

Vi börjar sakta men säkert närma oss slutet av att bli klara med sovrum och garderober.
Idag har och ska jag ägna mig åt att hänga upp mina kläder och ställa upp mina skor.
Lite tjuvkik kan ni få





Återkommer när det är klart! Äntligen är även listerna på väg upp, sen saknas det bara lite hyllor innan jag kan njuta till fullo ;)


Bea

Ledig lördag

God morgon!

Ja för just god morgon är vad det är för min del med undantag att jag redan hunnit vika tvätt och slänga i en ny maskin! Effektiva morgonen kanske man skulle säga ;)

Som ni förstår sitter jag ju inte och äter lunch fortfarande men fick ltie bråttom igår. Var iväg och köpte present för idag ska vi på 30 års kalas för min kusin. Sedan hämtade jag C och vi åkte och köpte lite mer möbler.

Efter det åkte vi till mina föräldrar och åt middag. Fick även en stor bukett blommor för det va min namnsdag igår ;)
Sen hjälpte C pappa med lite saker och jag och mamma plockade ihop resterande saker vi haft hos dom. Det mesta gick in i bilen, lite kavajer kvar men alla mina skor här här nu... blev ett antal svarta sopsäckar haha

Ska försöka väcka lite liv i C så vi får något gjort idag...
Ses senare!


Bea

I didn´t forget

Hej hej!

Jag har inte glömt bort bloggen, tvätom så har jag saknat den massor men ibland kommer livet emellan.

Mycket har hänt sen jag uppdaterade sist och det förklarar ju varför bloggen kommit skymundan! Har ni saknat mig? ;)

Kommer dela upp inläggen framöver med det som hänt, lite lättare då och blir inte så långa inlägg!

Nu ska jag bara fixa lite lunch, magen kurrar sen sätter jag igång!


Bea

RSS 2.0