MITT 2010

Eftersom jag bloggar om min vardag tänker jag inte köra en genomgång av mitt år. Fyller istället, likt många andra bloggare, i denna lista:

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flyttade hem till mamma och pappa igen efter att ha bott ensam och som sambo i 8 år. Fyllde 26 år. Reste och hälsade på en kompis som bor utomlands själv.

Har du några nyårslöften?
Egentligen inga löften jag avger specifikt. Jag vill fortsätta att vara en bra vän, flickvän och människa. Lova att alltid göra mitt bästa och utvecklas som person.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja :) Camilla, Pernilla och Stoffe och några vänner väntar smått till nästa år.

Vilka länder besökte du?
Spanien (Barcelona), USA (New York), Danmark (Köpenhamn) och England (London).

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Alla dagar vi var på resande fot. 12 mars då vi sålde år lägenhet och då C´s farmor lämnade jorden.

Vad var din största framgång 2010?
Att jag kom ännu ett steg närmare slutet på min utbildning. Att jag klarade mina tenor och uppsatser. Att jag gjorde val baserade på vad jag själv mår bra av och att jag började träna.

Största misstaget?
Har inte gjort några misstag jag går och funderar på såhär i efterhand. Jag kanske hade kunnat göra andra val men följde mitt hjärta för studen och då kan jag inte ångra något.

Bästa köpet?
Oj det är så mycket! Många bra saker har varit gåvor som har varit underbara. Alla resor vi köpt har varit underbara och den fina servisen vi länge tittat på började vi köpa delar av.

Vad spenderade du mest pengar på?
Helt klart resor! Och allt vi köpte i New York.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, allt jag fått uppleva under året tillsammans med vänner och familj. Att jag och min barndomsvän D hittade tillbaka till varandra.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Oj! Alla underbara låtar som spelats sönder, för många att nämna!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Året har verkligen gått upp och ner med både glädje och sorg. Glädje över att jag lever ett liv jag tycker är fantastiskt och att jag har möjligheten att göra och uppleva saker som betyder mycket för mig. Att få se platser och ägna mig åt min passion: resa. Jag är även otroligt glad över att vi fick vår lägenhet såld till ett fantastiskt pris (kom med i tidningen som den 3:e dyraste lägenheten)
Det har även funnits sorgliga stunder som då C´s farmor gick bort och när vi fått vänta på besked om bygglov. Det slutade med att hjärtat krossades av ett avslag.

Vad önskar du att du gjort mer?
Det finns alltid saker jag vill göra och uppleva. Det har varit ett väldigt händelserikt år och jag tycker jag har gjort det jag velat göra. Att umgås mer med nära och kära är en sak jag skulle vilja göra mer men tyvärr räcker inte alltid tiden till för allt.

Favoritprogram på TV?
Fäljde inget program mer än Så mycket bättre på TV men följer serien One Tree Hill genom datorn.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
I år var första året jag inte hade någon födelsedags fest på min födelsedag. Istället tillbringade jag dagen med C och fick frukost på sängen och paket.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Mycket leggings och kjol/tunikor/koftor/skjortor. Hade velat klä mig mer klassiskt med jeans och kavaj men det är inte alltid så lätt när man inte trivs med hur man ser ut.

Den bästa nya personen du träffade?
Oj...kommer inte på någon ny person jag träffat. Som sagt glad att jag och D fann varandra igen och att jag fått umgås med alla mina vänner som alla är bäst!


Bea


Slut för idag!

Jobbet gick som jag misstänkte långsamt, eller tiden gick långsamt men arbetet bra :)
Hem kom jag iaf till slut!!

Här hemma var det bara att sätta igång med förberedelserna, potatisen är kokt, kycklingen ligger i marinad, pannacottan är klar, pajerna är klara och cevapcicin är rullad och redo att stekas imorgon!

Det som är kvar att göra: marinera jordgubbarna, tina räkorna, göra en god sallad, göra klart potatissalladen, göra en bulgursallad, steka cevapcicin och kycklingen. Ta fram alla ostar och köpa lite smågrejer som bröd osv.

Med andra ord är det dags att gå och sova så jag orkar med morgondagen. I och med att jag gjort en del som tar tid att göra kan jag med gott samvete ta en sovmorgon så jag orkar med en rolig kväll!

Sov gott sista natten detta året!


Bea

Såhär blev naglarna jag gjorde hos Wanna i...

img_0218 (MMS)

Såhär blev naglarna jag gjorde hos Wanna i onsdags! Syns lite dåligt men dom är tunna och fina och ringfingrarna är dekorerade med en sten och silver / Bea


Provade mina skor inför nyår igår, köpte d...

img_0217 (MMS)

Provade mina skor inför nyår igår, köpte dom i London. Sjukt hög klack men sjukt snygga :) / Bea


Working all day long

God morgon bloggen och alla läsare!

Torsdag har vi vaknat upp till, dagen före nyårsafton. Idag är det bara jobb som står på schemat, jobba nämligen långpass vilket innebär 8-20. Hoppas verkligen att dagen går fort fort!

Tror jag lyckades med pajerna igår iaf, de ser goda ut och det är väll det som räknas eller?
Idag ska jag marinera kycklingfilén och slänga ihop färsen till cevapcicin. Har som jag kanske nämnt tidigare tänkt göra en liten buffe med olika enkla saker. Kom på attj ag är trött på den traditionella hummern och oxfilén vi "alltid" äter på nyår. Blir spännande och se om jag får ihop allt!

C ska ägna eftermiddagen åt att städa har han lovat ;) Fast i ärlighetens namn föredrar jag att pyssla med maten och inte städningen så det känns som en lycka för mig att slippa!

Har ni filat på några nyårslöften ännu?

Dags att köra mot jobbet, hörs senare

Bea


Snart slut...

Sitter på jobbet och önskar att tiden gick fortare...

Är klar med alla mina arbetsuppgifter men får ändå inte gå förrän klockan 20 vilket är förståligt ;)
Har kämpat med att få till en header, är klar med bilen men har ännu inte fattar hur jag ska lägga in den, ska testa mig fram när jag har mer tid. Kul att lära sig iaf :)

Annars händer det inte mycket, var hos Wanna och gjorde naglarna i förmiddags, blev som alltid vädigt fint. Valde sen att dekorera ringfingrarna med sten och lite silver, ni får se senare :)

Därefter åkte jag och miss D till solna centrum och tittade lite i affärer men inget föll oss i smaken, allt känns tråkigt just nu. Fick iaf köpt strumpbyxor inför nyår.
På nyår blir det middag hemma hos oss med vänner. Blir inte lika många som vi brukar men det kommer bli toppen iaf!

Ska börja förbereda med maten redan idag, göra västerbottenpaj. Vill ha så lite som möjligt kvar att göra på själva nyårsafton så jag kan ta lite sovmorgon och inte behöva stressa. Det viktigaste är självklart inte maten utan sällskapet men det skadar ju inte om maten blir ätbar och rent av god :)

Nu är det dags att gå upp igen och börja med kvällsrutinerna.

Bea


Triss i lycka

Att H&M kommit ut med sin vårkatalog har väll inte ungått någon? Det fanns en del guldkorn och jag föll lite extra för några långklänningar



Bilderna lånade från H&M hemsida

Funderar på att slå till på en av dessa men vilken? ser så härlig ut, hoppas den inte är så tjock i tyget så det blir varmt. Det kommer garanterat bli en beställning så jag har kläderna lagom till semestern men innan jag beställer måste jag bestämma mig för en av dom!

 Vad säger ni, vilken ska jag välja?


Bea


Love me like you never loved anyone before

God morgon bloggen och alla fina läsare!

Onsdag och jag har egentligen sovmorgon för jag börjar jobba vid 14 men nu på förmiddagen är det dags att fixa till naglarna inför nyår :)
Funderar på att som vanligt ha fransk manikyr men funderar på att pynta upp dom lite men får se hur det slutar haha

Efter naglarna ska jag åka och leta efter en klänning som jag vill ha på nyår men inte hittat i rätt färg. Får se om jag hittar någon annars får jag göra en djupdykning i garderoben!

Btw, en av mina julklappar jag fick var en ny dator av C, är han inte världens snällaste? Jag har länge önskat mig en dator med inbyggd webcam så det blir fler bilder på bloggen och nu fick jag en :) Blev superglad och ska snart byta ut min gamla mot den så det blir mer bilder :)

Nu är det dags att åka så vi hörs senare!


Bea

Free like a bird

Just i detta nu halvligger jag i soffan, med mina nymanikyrerade fötter på bordet, chispåsen till höger och ett glas iskall julmust till vänster och datorn i knät. Är inte livet underbart ibland?

Ibland behövs det dagar likt dessa för att känna sig mer levande, ibland känner jag mig som en robot med allt man har att göra. Vakna, göra sig iordning, åka och jobba, åka hem och göra middag, äta, duscha, titta lite tv och sen sova. Däremellan ska jag lyckas klämma in massa plugg också.
Inte undra på att jag älskar att ha semester och komma bort!

Att åka på semester, känna vinden i håret, solen i ansiktet och sanden mellan tårna får mig att må som bäst. Jag gillar at åka till städer och se saker men jag får en annan ro i kroppen på en solsemester. Att kunna ta dagen som den kommer, inga måsten och bara njuta av ledighet och varandra är frihet och lycka för mig.

Nog om det....tror jag ska återgå til min chipspåse och pussa lite extra på C. Det är viktigt att ta vara på varandra och vårda kärleken hela tiden!


Bea

Manic Monday

Hej alla underbar läsare som fortsätter läsa trots ingen uppdatering!

som ni säkert förstår har jag firat jul och haft det mysigt med mina nära och kära och då faller bloggen i skymundan. Bloggkollegan är på semester så det är mer än förståeligt att hon inte bloggar :)

Kommer vara ganska gles uppdatering på bloggen fram till efter nyår då vi kickar igång igen!

Julen har hur som helst varit underbar, ska visa bilder från den så fort tiden finns.
Idag var C ledig så vi var iväg och hade en heldag tillsammans, väldigt mysigt och vi gjorde fina fynd i butikerna. Återkommer med fynden senare.

Nu ska jag sätta mig ner innan klockan blir för mycket och göra en matmeny till nyår!


Bea

God jul alla underbara / Bea & C

img_0210 (MMS)

God jul alla underbara / Bea & C


Dåligt med updates

I Stormen som varit har internetåtkomsten
Haft sitt att säga..

Hoppas på att kunna uppdatera med mina bilder och inlägg
från och med nu...

Love//M


Då börjar vår tradition! Vi har dock inte ...

img_0203 (MMS)

Då börjar vår tradition! Vi har dock inte tagit fram glöggen ännu men vi har  slagit in alla julklappar! Hörs senare / Bea


Ursäkta!

Ursäkta min fråvaro igår och idag.
Gårdagen var inte ett dugg rolig, var illamående precis hela dagen och trodde jag fått vinterkräksjukan men lyckades hålla mig från att kräkas.
Mamma kände likadant så kanske nåt vi ätit?

Hur som helst, gick och la mig klockan 21.30 och somnade insnurrad i täcket för att jag frös så mycket. En god natts sömn verkar ha gjort gott för mig, är lite illamående idag men ändå hanterbart!

Sitte nu på jobbet och slutar vid 16, kanske jobbar över lite tills C kommer och hämtar mig!
Sen åker vi hemåt och har vår traditionella uppesittarkväll då vi dricker glögg och spelar bingolotto. Haha enda gången vi spelar men det är en ganska mysig tradition faktiskt :)

Imorgon är det redan julafton! jag har inte fått några direkta julkänslor men har lite tid på mig att få det :)

Hörs senare

Bea


Feelunique

Feelunique.com är en internetsida jag varmt varmt kan rekommendera.
De har ett väldigt stort utbud av skönhetsprodukter såsom ansiktskrämer, bodylotions, hårvård och andra artiklar man kan tänkas behöva.

Jag har sedan en tid tillbaka inte alls tyckt om min hudkräm men ändå kört på med den men nu är den äntligen slut så i lördags när vi var på stan gick jag in på NK för att få hjälp att välja ut bra produkter.
Jag har alltid använt Decleor och det tänker jag fortsätta med men jag gillar inte deras serum som är i oljeform så jag ska testa md formulations istället. Skillnaden är att Decleor innehåller bara naturliga ämnen och det gillar jag! Men jag ska absolut ge det en chans.

Detta beställde jag denna gång (orkar inte visa vad jag beställde till C utan bara till mig)



Nattkräm - Decleor Aroma Night Regenerating Beauty Creme



Dagkräm - Decleor Nutridivine Nutriboost soft creme



Serum - md formulations Continuous Renewal Serum Sensetive Skin

Nu hoppas jag verkligen att jag får bukt på min torra hud!

Sen kan jag verkligen rekommendera denna shop för de är fri frakt och krämerna är ca 200 kronor billigare per kräm än ute i affären. Desseutom kan ni alltid söka upp bra rabattkoder, jag sparade ytterliggare 100 kr med rabattkod!


Bea

God morgon onsdag

God morgon onsdag och alla läsare!

Idag är jag uppe med tuppen för snart väntar Västerås



Såhär ser ena delen av skolan ut där jag går i västerås. Mälardalens Högskola, bild lånad från google.com

Idag var det väldigt segt att komma upp, jag är en människa som kan vara uppe hur sent som helst men ändå vara ganska pigg på morgonen men idag var det svårt att komma upp. Snoozade ganska länge innan jag ryckte mig i kragen, värst är att lämna den varma sängen nu när det är vinter.

Jag ska lägga på ett kol nu för jag vill inte låta min klasskamrat som jag samåker med vänta på mig ute i kylan.

Hörs senare under dagen


Bea


Lägga in sill

ikväll har jag pysslat med att lägga in lite sill

Gjorde vanlig klassisk inlagd sill med rödlök och morot och sedan provade jag ett recept från Leila Lindholm. Jag älskar allt hon gör, önskar mig hennes andra kokbok!

Ska bli spännande att testa på julafton sen.
Jag har hållt på att lägga in sill varje år sedan 5-6 år tillbaka och det är så mycket godare än att köpa om man lyckas!

Ena året fick vi kasta alla för det var så salt, sen dess har jag lärt mig små knep som förhindrar att det bara smakar salt!

Imorgon bär det av mot skolan igen för möte och därefter är det raka vägen till jobbet! Imorgon kväll ska jag lägga in den sista sillen och även koka fikonmarmelad :)
Kan fota hur jag gjort så blir det även lite bilder i bloggen, antar att det uppskattas?

Hur som helst, nu ska jag torka håret sen väntar kudden och en god natts sömn


Bea

Lexington

Jag älskar Lexington, både handdukar och bäddset.



Härliga handdukar från Lexington

De två beiga färgerna har vi sedan innan men jag är sugen på helvita i vårt blivande hem. Tycker kvaliten är väldigt fin på märket och de suger upp vattnet på ett bra sätt, hatar när handdukarna inte suger upp vattnet från kroppen och man känner sig lika blöt efter man torkat sig som man var innan!

Får se om C gillar de vita, vilket märke vi har på handdukar och bäddset bryr han sig inte om så allt sånt köper jag vilket är tur för då hinner jag klippa av prislappen innan jag visar honom vad jag köpt :)


Bea


Nyårs meny

Vad ska ni äta på nyår?



Klassiska gratinerade hummern som förrätt på nyår?

Jag har tröttnat på att alltid äta gratinerad hummer till förrätt, oxfilé till huvudrätt och någon form av efterrrätt som tex pannacotta.

Jag gillar verkligen den ovanstående menyn men känner att det hade varit roligt men nya saker!
I år kommer vi förmodligen att fira hos oss då mina föräldrar ska iväg. Kommer några vänner över och de blir mat och dryck och en trevlig kväll!

Frågan är som sagt vad man ska bjuda på är mat? Jag älskar ju plockmat så det är ett alternativ som kan serveras till fördrinken och sedan kanske en enklare förrätt? Men sen står det stilla...ska ta och bläddra igenom tidningarna på jobber i jakt efter en god meny. Jag gillar att laga mat och älskar att servera lite festligare menyer.


Bea

God morgon tisdag!

God morgon alla fina!

Idag är det jobbdag för mig, kan faktiskt bli lite roligt om det blir mycket folk :)
Inte varje dag man känner sig positiv till sitt jobb, missförstå mig inte för jag har en superbra arbetsplats med snälla människor runt omkring mig men efter att ha jobbat där i 11 år är det inte lika roligt längre.
Till det bör tilläggas att jag inte alls jobbar med något jag vill hålla på med utan har haft det här jobbet för att ha extra pengar och de senaste åren har jobbet räddat mig från att ta studielån.

Jag är helt mot studielån om det finns möjlighet att klara sig utan. Många har tid att jobba vid sidan av, allt handlar om att prioritera vad man vill göra i sitt liv. Jag har sagt nej till alla roliga kvällar och event med kåren och allt sånt just för att jag ska slippa ta lån. Istället har jag fått arbeta sena kvällen, på nätterna och helgerna med skolsaker för att hinna med men nu om jag ser tillbaka på det ångrar jag mig inte en sekund!
Att ta studielån är helt upp till varje person, för mig kvittar det om andra tar lån eller inte men det är inget för mig!

Hur som helst, efter jobbet ska jag till centrum och fixa en sak som mäklaren glömde göra när vi sålde vår lägenhet. Därefter ska jag in till bolaget och köpa portvin som jag behöver till ett julrecept. Hoppas det finns på liten flaska! Därefter får jag gå runt lite i affärer tills C hämtar mig och vi åker hem. Hinner inte träna eftersom jag verkligen måste fixa det där med mäklaren. Tråkigt men så är livet.

Bäst att köra mot jobbet nu, måste åka extra tidigt nu när det är så mycket snö på vägarna


Bea

Charmigast i stan

Min andra halva är nog charmigast i stan haha

För några dagar sedan sitter vi i soffan och pratar om julklappar. Eftersom vi båda har stor släkt och C har många syskon har det bestämts att enligt en lottningslista köper varje person en julklapp till den man blivit tilldelad för 300 kronor.
Lottningen föll som så att jag ska köpa något till C´s ena bror och C ska köpa något till mig.

- Vad önskar du dig med av allt i julklapp? (c)
- Av allt i hela världen? (jag)
- Ja fast bara för 300 kr (c)

Haha som jag skrattade, först trodde jag han ville veta vad jag lnskade mig mest i hela världen så han skulle överraska mig med det men så bra var det alltså inte :)

Nu blir det en snabb dusch sen sängen!

Sov gott


Bea

Stövel från chique

Nu i jultider är det lätt att surfa runt och önska sig det mesta som internet har att erbjuda.


Stövel från Chique

Denna snygga stövel har jag tittat lite på innan med och jag kan inte släppa dom. Dom är annorlunda och snygga! Jag tycker det är snyggt med stilrena och enkla svarta stövlar men ibland är det roligt med lite detaljer som livar upp en outfit.

Jag gillar också kilklack nu på vintern för det är ganska halt och svårt att gå snyggt i vanliga klackar på snöunderlag.


Bea

Helt slut

Är de såhär det känns efter att ha skottat snö i tre (!!!) timmar? Ansiktet är helt svettigt och rött, benen är blåa av köldskador och min rygg har gått av ca tre gånger!
Är jag verkligen redo för hus?

Jag har sagt till C att jag inte är någon trädsgårdsmänniska, jag gillar inte att odla gudvetvad i hela min trädgård och plantera 7000 blommor varje säsong. Jag gillar att ha det stilrent med några krukor på altanen och that´s it. Sen får han helt enkelt finna sig i hur jag är :)

Hur som helst, dagen har gått i en rasande fart och det är redan kväll! Ska ta och slänga ihop någon form av middag om en stund, vet inte alls vad ännu men det löser sig!

Nu ska jag hänga lite tvätt men återkommer senare


Bea

skottar

img_0202 (MMS)

Är ute och skottar små vägar för katterna. Såhär mycket snö är det på vår altan, då ska jag även tillägga att vi skottade av hela altanen i fredags! Nu är jag trött på snö/ Bea


God morgon måndag!

Måndag betyder ledigt för mig, väldigt skönt med skapar en hel del to dos för mig.

Idag kickade jag igång dagen med lite plugg, har finslipat lite på den delen av uppsatsen som ska in imorgon och bedömmas på onsdag. Känns bra :)

Orkade inte skriva igår för jag mådde inte så bra. Tänkte börja skriva om tråkigheterna så tar vi det roliga i ett annat inlägg senare :)

Nu har vi då fått svar från miljönämnden och vi fick ett avslag på vår ansökan. De vill inte att vi bygger ett hus där eftersom inflygningarna till hobbyflygfältet går över där och dom anser att det är för mycket buller (vilket det självklart inte är eftersom det inte är stora plan som flyger över). Med andra ord går dom emot sin egen lag i miljöbalken där det står att om det redan finns hus byggda där kan man göra ett undantag för några hus till. Jätte tråkigt att dom säger emot sig själva och inte väljer att följa den lag som de själva skrivit!

Nu kommer ärendet gå upp i byggnadsnämnden 19 januari men eftersom två nämnder aldrig går emot varandra kommer vi få av slag även där.

Vad händer nu då?
Jo det som händer nu är att vi kommer göra en överklagan till länsstyrelsen som i sin tur måste utreda allt igen, detta kommer självklart att ta tid men vi har valt att göra det ändå för att själva känna att vi har gjort allt som står i vår makt för att kunna få bygga, får vi avslag där lägger vi ner hela projektet om husbygge på den tomten. Det som känns orättvist är att dessa nämnder mer eller mindre säger att tomten C´s föräldrar ägen är helt värdelös.

Att lägga dödmans hand på ett område på 3000 kvadrat är helt sjukt enligt mig! Det är självklart en förlust för oss att vi inte får bygga vår dröm där men det är en riktigt stor förlust både ekonomiskt och känslomässigt för mina svärföräldrar.

Så nu kommer vi alltså att överklaga till länsstyrelsen som gör en ny utredning av tomten utan hänsyn till vad miljönömnden har sagt. Jag och C kommer att börja leta efter befintliga hus och se om vi under processen hittar något vi verkligen vill ha. Om vi gör det så kommer vi att köpa det huset och sedan när utredningen är klar och om vi får ett ja får vi ta en diskussion om vi vill bygga eller inte.
Det finns även andra tomter som mina svärföräldrar äger men dessa ligger lite längre bort och vi har ännu inte beslutat om vi är intresserade av dom eller inte.

Som ni förstår har vi en hel del att tänka på men vi har beslutat oss för att ta jullov från allt och fortsätta kampen och letandet nästa år!


Bea

Helgen

Har varit en både rolig och tråkig helg.

Har en hel del att berätta men återkommer när vi ätit vår sena middag.


Bea

Affordable Luxury

På Lindex har de just nu Affordable Luxury kampanj med varor designade av Ewa Larsson som bjuder på en del godbitar



(Bild; lindex.se)

Detta halsband föll jag för, sitter nog tight och tycker det skulle passa perfekt till nyårsklänningen. Vet dock inte ännu vad jag ska ha på mig på nyårsafton men denna skulle säkerligen passa till det mesta! Löp och köp, 299 kr


Bea

Bake me a cake

Igår ägnade jag större delen av dagen åt att baka!

Först ut blev det mozartkulor, de första var inte alls fina innan jag fick in tekniken haha men huvudsaken är ju att dom är goda och det är dom verkligen!

  

Därefter var det dags att göra knäck. Har faktiskt aldrig gjort det själv innan så jag visste inte när de skulle vara klart. Jag läste på om kulprovet men det blir man ju inte klok på! Hur som helst, gick lite efter känsla och min känsla hade rätt, de blev jätte goda!

 

Hade innan blivit lite varnad att det var jäkla meckigt att fylla formarna med skedar men på nätet läste jag ett toppen tips om att fylla vispgrädde kartongen med smeten och sen hälla i formarna, när smeten stelnade för mycket var det bara att stoppa in allt i mikron några sekunder och sen fortsätta. Fungerade hur bra som helst :)

Därefter som sista sak, ville egentlgien baka mer men tiden rann iväg, blev det ett pepparkakshus. Fick till limningen och allt superbra men dekorationen blev sådär. C sa att huset var jäte gulligt jag tycker inte alls det blev som jag tänkt mig haha. Vågar inte visa efterbilder haha nä men ärligt talat glömde jag fota så ni får se det en annan dag



Jag skulle vilja göra biscotti innan jul för det gör jag varje år och kanske en sats med lussebullar till men får se om tiden räcker till eller inte...
Har ni bakat i år? om ja, vad?


Bea

God natt fredag

God natt fredag och bloggen.

Har varit fullt upp idag med bakande och tvätt och plock. Hann inte med allt jag ville men det jag hann med visar jag imorgon!

När C kom hem åkte vi och köpte mat i thaivagnen som står utanför willys, har velat testa den ganska länge och det var gott :)

Nu ska vi slänga oss i soffan och titta klart på en film vi påbörjade tidigare ikväll så jag säger god natt och på återseende imorgon!


Bea

God morgon fredag

God morgon sista fredagen innan jul!

Nästa vecka är det julafton och det känns både skrämmande och härligt. Skrämmande för att det snart är ett nytt år och detta år har gått i rekordfart och härligt för då får man lite extra tid för nära och kära.

Igår var det jobb som vanligt men slutade istället för 16 redan vid 14. begav mig bort till stockholms universitet och lånade deras bibliotek i några timmar. Eftersom jag inte tillhör det universitetet får jag inte låna hem vissa böcker och då blev det att jag satt där och pluggade istället. Väldigt effektivt eftersom det inte finns annat att göra än just plugga och det gjorde att jag fick det mesta gjort. Nu är det bara lite finjusteringar kvar innan nästa inlämning på tisdag.

Därefter begav jag mig till gymmet för lite träning. Igår blev det kondition och fettförbränning nedast, körde 20 minuter crosstrainer, 15 minuter skateing och 15 minuter handcykling. Skönt pass och härligt med variation!

Väl hemma blev det en snabb middag och sen var det dags att gå ut och skotta! Sjuke tråkigt och ganska jobbigt eftersom det är så mycket snö! Jag börjar redan ledsna på snön ärligt talat, det är jätte fint när det är sol och vitt på marken men för det mesta är det ju inte så tyvärr!

Idag vaknade ja tidigt och kunde inte somna om, tog med mitt duntäcke ut till soffan och la mig och tittade lite på TV. Nu är det dock dags att ta tag i dagen!

Dagens planer är att städa här hemma, tvätta lite och sedan julbaka men mer om det senare!

Trevlig fredag!


Bea

Önskningar

Lite lidande blogginlägg från mig
Har inte min egna dator med mig, så få lita på andras...


Kära snälla Tomten...
Vad önskar ni er i julklapp?
Återkommande fråga man ställer och får som fråga..
Jag blir nästan blank i huvudet
Jag vet inte, kan säker rabbla upp massa saker
Bara ett ha begär? vad behöver jag egentligen, ska man vara praktisk?
eller är det för dyrt...
hm svårt i alla fall.....



Nu när jag åker kommer jag shoppa det jag vill ha
Blir min egna julklapp
Converse, Smink, UGGS, kläder, Lotions och annat smaskigt Americanskt :)

Så vad önskade jag?
En väska jag sett på Åhlens, finner den inte på hemsidan sorry
Underkläder, gillas alltid..
Ett jobb, ska väl inte vara så svårt
En kamera, modell vet ej, dålig på det tekniska
Mjukisset, ej rött, inte sätt något jag vill ha..

All i what for Christmas is.....

Love//M




Forever21

Äntligen kan vi i Sverige bställa från Forever21 utan att betala tull! Det har varit efterlängtat.


(Bild lånad från google.com)

Eftersom varorna skickas från USA har det alltid tillkommit en tullavgift men nu betalar man endast för frakten vilket ligger på ca 60-70 kr. Ganska bra pris tycker jag eftersom kläderna och skorna därifrån är billiga.

När vi var i USA köpte jag en del kläder därifrån, tycker kvaliten är helt ok för att vara en budget kedja. Storlekarna är däremot ganska små till skillnad från övriga amerikanska märken så tänk på det!

Ska titta igenom deras sida så kanske det blir en beställning efter jul!
Ska ni beställa något?

♥ Bea


God morgon onsdag

God morgon!

Onsdag idag vilket betyder att jag börjar senare men med en väldigt morgontrött sambo blev det till att kliva upp och köra honom till bussen eftersom han missade den första bussen från oss. Typiskt när jag hade tänkt ta sovmorgon! Får han allt kompensera med frukost på sängen i helgen tycker jag ;)

Idag innan jobbet ska jag träffa bloggkollegan för lunch, sista gången vi ses nu innan hon åker västerut...
Jag är inte alls avundsjuk!!!

Innan det tänkte jag hinna med lite skolarbete så jag inte har så mycket kvar till fredag då jag tänkte pyssla lite här hemma med julbak :)

Bäst att sätta igång med andra ord!


Bea

En kopp te och en bra tidning är det enda ...

img_0198 (MMS)

En kopp te och en bra tidning är det enda jag orkar med idag, trött är mitt förnamn! Återkommer imorgon / Bea


Bromma Blocks

Köpcentra vid bromma flygplats, Stockholm...

Nytt och annorlunda mot alla andra shoppingdestionationer som finns
De har en öppen planlösning som tilltalar
Butikerna går in i varandra
Öppnare, ljusare och mycket trevligare...

"Vi har velat uppnå en miljö där människor förflyttar sig enkelt mellan exceptionella butiksmiljöer i olika nivåer. Mellan de olika butiksenheterna råder en öppen kommunikation där butikerna placeras efter hur kunderna rör sig och hur aktörerna samverkar. Kunderna har därigenom möjligheten att skapa sina egna kundvarv.

Butiksmixen består av varumärken som är såväl etablerade, som okända, nationella som internationella. Här finns ett brett urval restauranger och caféer samt fräscha delikatessdiskar med härligheter att avnjuta på plats eller en färdig middag att ta med hem"


Jag föll för NORDIK
Betår av inredning..
www.nordik.se

Love//M


Utan bilder


Kanske skall ha en kamera på min önskelista?
För min Iphone tar inga rekord bra bilder.
Någon som har en bra App???

Hur som..
Helgen var lugnt, mysigt och med massa god mat
EAST slog smaklökarna på ett magiskt sätt
Våra lussebullar blev otroligt goda
7 eleven släng er i väggen :)
Söndagen var mest till att vila...

Lite feber har nockat ned mig lite måndag samt idag
Börjar rätta till sig
Mycket virus som går...

Bloggkollegan, snygg skjorta, vill med ha :)

Love//M


Bikini

Har tittat på denna bikini några gånger, finns hos Nelly.com



Tycker verkligen om färgerna och mönstret och modellen. Men frågan är om det blir en beställning eller inte? Några kommenterade att den är genomskinlig men svårt att veta hur genomskinlig om man inte provar fast om man blöter ner den går den ej att lämna tillbaka...svårt val.

Kan inte förstå varför inga affärer lanserar snygga badkläder till vintern, det är många som åker till varmare breddgrader under vinterhalvåret och det skulle verkligen underlätta om det fanns en kollektion då med. Kanske ska satasa på en egen som utkommer endast till jul? Låter som en bra idé i min öron :)

Nåja, tåls att tänka på denna iaf!


Bea

Skjorta/blus

Fann denna snygga skjorta/blus på nätet, märket är Vila



Tycker det var en sån fin färg på den

Kanske ska slå till på den? Hittade den i en webshopp jag inte tidigare besökt men hittade den även på nelly.com där bilderna på den inte var lika fina....
Jag har en liknande denna men ärmarna går inte att knyta upp och den är i annat material och färg.
Ska tänka på saken...egentligen har jag shoppingstop men vi får se :)


Bea

Dolce Gusto

Hej bloggen, måndag och alla läsare!

Idag är det alltså lucia, tycker inte det känns något speciellt eftersom man varken deltar eller tittar på något luciatåg, kanske borde gått till mina småkusiners skola och tittat på deras luciatåg för att skapa lite stämning?

Hur som helst, har börjat denna dag med hemafix. Först tog jag mig en god kopp med kaffe gjord av pappas födelsedagspresent han fick av hans arbetskompanjon. En kaffemaskin! Jag har själv önskat mig en Nespresso CityZ men C vill inte köpa en till mig. Han tycker det är onödigt eftersom vi inte vet om vi ska bygga huset eller inte och om vi bygger kommer vi ha en inbyggd kaffemaskin med alla möjliga tänktbara funktioner...

Pappas födelsedagspresent blev alltså en glädje för mig ;) Har på känn att jag kommer använda denna flitigt till den dagen vi flyttar :)



   

Jag älskar smarta lösningar och går fort fort fort, har inget tålamod att vänta på kaffe en kvart!

För övrigt har dagen flutit på i nödvändighetstecknet, har slängt i en tvätt som jag redan hunnit hänga upp och ska snart ladda maskinen med en till vända. Där emellan har jag hunnit rensa upp här hemma och städat i vår bokhylla. Har varit kaos dr den senaste tiden och jag är trött på att leta bland 100 papper för att titta om det kommit några räkningar i pappersform så nu är det ordning där med. Passade också på att fixa ordning bland alla böcker och filmer som vi har här för tillfället (resten är ju nerpackat i vårt hyrda förråd)

Resten av dagen ska jag ägna lite åt skolan och sedan laga mat. Tänkte laga en fisksopa till imorgon så jag slipper laga mat då med och sedan blir det kyckling Korma till middag ikväll.


Bea


11 nätter före JUL

Lusselelle, lusselelle 11 nätter före jul....

Måndagens agenda innhåller inte alls för många bestyr
Skall se över min packning, några små saker som skall shoppas och stoppas ned
På fredag bär det av mot Bermuda,Miami och Orlando
Jag är sol och shopping redo!!!

Pussat min älskling hejdå, nu dröjer det ca 30 dagar tills vi ses igen
Det är lång tid
<3

Ikväll blir det till att frysa tårna igen på Skansen denna gången
Med mamma för att se ett Lucia tåg
Stämning...

Haft en härlig helg, bloggar om det senare...

Glad Lucia :)



Love//M


God morgon Söndag

God morgon söndag, bloggen, alla läsare och tredje advent!

Tänk att det redan är tredje advent, veckorna flyger fram och snart är 2010 slut

Sitter på jobbet idag, var här redan vid halv åtta så mina morgonsysslor är avklarade. Nu väntar jag bara på att dagen ska kicka igång på allvar. Räknar redan ner timmarna tills jag får gå hem, gillar inte söndagar alls. Söndag betyder slut på det roliga när jag är ledig och när jag jobbar står tiden still på söndagar.

Hur som helst, kom i säng sent igår eftersom filmen var klar strax efter halv ett. Resultatet blev svullna ögon men lite smink råder bot på det mesta :)

Dags att ta tag i dagen, trevlig söndag på er

♥ Bea


Dressed with love


Efter en lång arbetsdag ligger vi nu i soffan och tittar på Sex And The City som jag älskar. Kan titta på filmen och boxen i all evighet :)

Pappa fyller år idag så vi har firat honom med god middag, han hade önskat pasta och till det ett gott rödvin. Presenter fick han med, av oss fick han en Lyle & Scott piké som blev väldigt uppskattad :)



Nu åter till filmen


Bea

EAST julbord


Ikväll smäller det...
Då är det Julbord på EAST stureplan
Asiatiskt

Gillar inte julmat i så stor utsträckning så det passar mig perfekt
med ett julbord fullt med chili, sushi och annat gott...


www.east.se

Hörs senare

Love//Miss East


Ghost walk & tapas


Kallt?
Jag kunde inte känna mina fötter, optimist?
Självklart, tur var att mitt i vandringen fick vi värma tårna under en kyrka
Och höra om Sthlmblodbad...
Kan inte säga att det var någon spökvandring i den bemärkelsen
Att det var läskigt, vilket jag saknade lite...
Helt ok, en historisk vandring!!

Värme skrev i efteråt...
In på tapas i gamla stan & vi avnjöt
Musslor med vitlök
Marinerad kyckling
Champinjoner med bacon
Samt haloumi ost med äpple
Riktigt gott med något glas rödvin till

Underbar dag & kväll
Tack min bloggkollega & min kära pojkvän...

Love//M


Sitter och äter lunch på goda rice / blogg...

img_0196 (MMS)

Sitter och äter lunch på goda rice / bloggkollegorna


Weekend Break

Magiskt Härligt
Sthlm utanför fönstret
Massa snö
Kyla
Och mamma har pyntat mysigt, julstämmning på topp

Helgen är som ett kinderägg
Idag blir det mys med miss B Aka Bloggkollegan
För lunch & stan...
Kvällen är det spökvandring i gamlastan
hm, undra vad vi ger oss in på?!

Lördag, lördag som jag längtar till imorgon..
Berättar varför då

Ses sen

Love//M


God morgon fredag

God morgon fredag, bloggen och alla läsare :)

Fredag och det betyder sista arbetsdagen för många. För mig är det inte det eftersom jag inte jobbar idag men jobbar i helgen. Börjar tröttna mer och mer på att jobba helg men nu borde slutet för det vara nära så det är bara att stå ut!

Idag sker både mindre roliga och roliga saker!
Först blir det strax skolan, ska äta upp min frukost bara. Ska möte upp en studiekamrat och samåka, onödigt att åka två bilar när båda bor i sthlm!
Sedan efter det ska jag åka och köpa nya torkarblad till bilen för det är verkligen på tiden nu!

Därefter ska jag möta upp bloggkollegan, kanske ta en fika eller lunch på stan. Inte bestämt oss för vad ännu men något hittar vi på och självklart mobilbloggar vi!

På kvällen ska jag hämta upp C från båten, åka hem och laga taco och titta på finalen av idol.

Inte mycket mer händer idag men det är ganska mycket ändå!
Hörs senare via mms bloggning


Bea

Feeling down

Vid lunch idag på jobbet blev jag sämre, började frysa och svettas omvartannat.
Med andra ord skippade jag gymmet helt och hållet, förra gången jag kände mig lite krasslig gick jag till gymmet och blev sen sjuk en vecka. Denna gång tänker jag vara smartare och inte gå dit så kanske mitt halsont och ont i kroppen går över fortare.

C ringde för en liten stund sen, härligt att höra hans röst. Dom hade det jätte bra och det var kul att höra, dom kommer garanterat få det superkul på kryssningen dom är på. Jag valde självmant att inte åka med, dels behöver jag vara i skolan och på jobbet och dels tycker jag det är väldigt viktigt att vara ifrån varande och göra saker ensamma men sina kompisar. Att längta efter varandra är underbart när man väl ses igen!





Nu ska jag duscha och tvätta håret för imorgon är det dags för västerås och skolan. Sedan ska jag gå och lägga mig med datorn och titta på den där filmen jag inte såg på igår. Märkte att det blev lite försent att börja titta på en film efter 22.

Skriver mer imorgon!


Bea

Friends and dinner

Dinner with friends..

Haft två fantastiskt trevliga kvällar med mina underbara vänner..
Tisdagskvällen var det tjejligan som träffades över en pasta
som avslutades med en kopp hemma hos fröken Sedigh
vad hade jag gjort utan er tjejer?!!



Onsdagskvällen bjöd på par middag @ Gastons
Även där blev det en middag i pastans tecken
Otroligt gott..
Kunde inte tänka mig att spendera onsdagens kvällen på annat sätt...
Älskar dig vännen min!!!

Ser framemot det nya året där det tisslas och tasslas om olika tillställningar
ME like..

Kärlek från mig till er
Love//M


God morgon torsdag

God morgon torsdag, bloggen och alla läsare!



Torsdag idag och det innebär jobb 8-16 sedan är det bara att bege sig mot gymmet för ett träningspass! Tror jag ska satsa bara på kondition idag som omväxling och alltså strunta i att styrketräna. Kan vara bra att vila kroppen då jag la på mer vikt förra gången och lider fortfarande at träningsvärk!

Kändes väldigt tomt att sova själv i stora sängen, som tur var hade jag sällskap av en kelsjuk misse vid namn Zorro. Han blir alltid så mysig när vi ska sova, kryper nära nära (helst på) och borrar in sig :)
Visar man ingen uppmärksamhet får man hans blöta nos i näsborren haha mindre trevligt!

Nu är det dags att kicka igång denna dag!

Trevlig torsdag


Bea

Time to say good night

Dags att säga god natt för idag



Känner mig lite halvhängig, vet inte om det beror på att jag är trött eller om jag börjar bli sjuk?
C har sagt hela veckan att han känner sig hängig så kanske har jag blivit smittad?

Nej, i ärlighetens namn vet jag nog vad det beror på och det är stress blandat med trötthet. Har jobbat ganska mycket , pluggar väldigt mycket och sovit på tok för lite.
Jag behöver semester när allt med skolan är över!

Nu ska jag ta med datorn till sängen och slänga i en film att somna till. Kommer kännas tomt att somna utan C men han kommer hem från massa roligheter på fredag och då blir det kramkalas!

Sov gott


Bea

Tillfälligt borta



Bor i min resväska idag...
Packa, packa & Packa
tvätta och packa!!!


Love//M


Naglarna blev fina som alltid, ska ni göra...

img_0194 (MMS)

Naglarna blev fina som alltid, ska ni göra naglar och befinner er i Sthlm kan jag varmt rekommendera wanna hon är jätte duktig och jobbar med alla möjliga material / Bea


God morgon onsdag

God morgon onsdag, bloggen och alla läsare!



Dags att bege sig mot gymmet

Nu är det dags att åka tll gymmet, egentligen börjar jag jobba klockan 14 men idag kör jag C till jobbet och åker och tränar efter det. Vid klockan 11 har jag tid hos Wanna för att äntligen bli fin om naglarna vilket verkligen behövs nu!
Brukar alltid gå för lång tid emellan, dock syns det inte så mycket eftersom jag filar så mycket själv hemma men förra veckan var hon bortrest så det fick vänta lite längre än vanligt.

Därefter är det som sagt jobb som väntar till 20. Sen hem och göra klart det sista till arbetet som ska in på torsdag morgon för opponering på fredag! Mycket som händer men det är ju så det ska vara :)

Nä nu sa vi åka, ha en trevlig onsdag så "hörs" vi genom mms bloggning!


Bea

Stryka!

Finns det något värre än att stryka?
Jo iofs kan räkna upp en hel del...typ...tvätta fönster, skura badrum och tvätta bilen för hand!

Men stryka kommer långt upp på listan iaf!

Har ägnat en stund åt att stryka C´s skjortor, tror ni det blev bra?Nej!
Han säger att det blev jätte bra men det är för att han inte vågar säga annat efter allt kämpande haha!


(Bild; google.com)

Blir alldeles svettig av att bara se bilden!

Nä, om han vill ha strykta skjortor får han stryka dom själv!
Eller så kanske det finns någon vänlig själ där ute som kan lära mig? På så sätt kan jag upprätthålla min goda min och vara den "perfekta" hemmafrun (utan att vara hemma om dagarna)
Får se vilket det blir!


Bea


Tasty

Dags för middag, magen kurrar rejält!


Dagens rätt blev skaldjurspasta, fotat vid tigare tillfälle och vi hade ingen scampi hemma så det blev med räkor och kräftstjärtar!

Har ni haft en bra tisdag? Dagarna flyger verkligen fram och det innebär att det snart är helg igen! Haha vi har precis lämnat en helt men veckorna går rekordfort!

Många ser fram emot julen och lite ledighet och det känner jag med, jobbar dock julafton men hellre det än nyårsafton kan jag säga! har alltid jobbat på julafton så det är inga konstigheter.

På fredag efter skolan ser jag fram emot att träffa älskade bloggkollegan för lite mys på stan. Får se till att ta lite kort på oss till bloggen kanske :)

Nu blir det middag, mums!


Bea

På promenad genom stan...



 

Snön knastrar under fötterne, halt är det, ett steg fram två bak..
Otroligt fint när det börjar skymma och alla har sina ljusstakar tända

En kopp té och bok på det hela
Har man en härlig dag...

Love//M


Armband

img_0193 (MMS)

Gillar detta armband som vi hittar på MQ! Såg det i tidningen sofis mode :) jag gillar kedjor som detaljer och denna skulle vara riktigt snygg till svarta kläder / Bea


Avverkat hela kroppen...

Julstress är något jag detta året inte har drabbats av..
Kommer inte vara hemma över varken jul eller nyår så kan lägga
allt det på hyllan & inte tänka...

Trotts det har jag en annan stress som nu tornat upp sig
Och sveper över mig i en faslig fart!

Har jag koll på allt tro?

Min Usa och Stockholms packning stirrar på mig från golvet där jag lagt upp en del
vad ska packas och inte packas?

Sedan träffa alla underbara innan man ger sig av på torsdag, det är inte en lätt match
Har lyckats samla ihop mina hjärtan här och var.

Sedan är det allt runt omkring, städa, hämta upp det där, lämna det där..
Idag kom jag på att vi inte fått våra färdhandlingar..
OOOPPS nått good..
Vart e dem???

Sedan boka biljett till Stockholm är också på the to do list..
Tycker listan blir längre inte kortare..

Inte nog med det jag har lyckats klämma in två läkar besök
måndagmorgon, tisdagmorgon
Sedan min naprapat måndag eftermiddag och tandläkaren tisdag eftermiddag
KANON
Hela kroppen under kontroll i alla fall
:)

Får bli en kaffe på detta så jag kan tänka klart

Love//M


Love you forever

Att jag har en grov skofetisch går ju inte att sticka under stol men och det gör jag inte heller. Är stolt över att jag älskar skor, alla älskar vi något!

Att många sen tycker att min passion i livet gått lite till överdrift med att jag äger över 100 par skor blundar jag för!

När jag såg dessa på Scorett i Ullared slog jag till direkt, kärlek vid första ögonkastet! Nu ska jag vänta på ett bra tillfälle att inviga dom :)


  



♥ Bea


Jag Hjärta Dig








Love//M


God morgon tisdag

God morgon tisdag, bloggen och alla läsare!


Hoppas på att få se fler vackra dagar likt denna när jag tog kortet förra vintern uppe i fjällen.

Hoppas ni alla har sovit gott och vaknar utvilade till veckans andra dag!
Ska kicka igång dagen med att göra mig iordning och bege mig mot jobbet!

Jobbar 8-16 och sedan blir det första träningspasset för denna vecka. Idag lägger jag fokus på armar och bröst, hoppas jag inte får enorm träningsvärk som jag fick förra veckan! Fast lite träningsvärk är bara skön :)

Ha en underbar tisdag kära läsare så "ses" vi snart igen!


Bea


Ullared Shopping

Var som sagt i Ullared i lördags med tjejerna!
Köptes en hel del men mycket av det är inte speciellt roligt att se! Därför tänkte jag visa några saker som fick följa med mig hem denna gång.



En ursöt tomte som man hänger upp genom luvan :) Tycker att tomtar är så söta ulprydnader, varför köpte jag inte fler? Att man alltid ska vara efterklok...



En stor (100 cm i diameter) fick följa med hem, syns inte så bra på bilden men den är svart med silvermönster på, lyser upp vårt rum jätte fint :)

 



Äntligen en stor locktång, brukar locka mitt hår de gånger jag gör det med min plattång men har velat ha en locktång som är tjock länge och nu slog jag till! Hoppas den är lika bra som jag tror att den är!



Mitt utan tvekan bästa köp, jag har inte monterat ihop den jag köpte så tog en bild från google.com på en likadan. Den jag köpte var 150 cm hög och alldeles alldeles underbar! Har länge länge tittat på en kandelaber likt denna men kännt att jag inte velat ge över 2000 för den men nu fann jag en ycket prisvärd så det var ingen tvekan (okej, lite tvekan innan jag pratade med C).


Bea

Baka liten kaka

Igår var det andra advent och då ägnade jag och min mamma oss åt att baka lite lussebullar och en lussekaka.

   



(Biler; privata)

SWedan blev det glögg och lussekaka till efterätt, mums! Fyllde kakan med mandelmassa och det blir så gudomligt gott och saftigt vilket jag föredrar.


Bea


Känsliga Ämnen..


EX EX EX EX & EX
Är alltid ett ämne som får en att knyta sig i magen
Varför?!!!

De har en förmåga att i vissa fall spöka i ens nya förhållande
kanske beroende på hur det tog slut...
Vilken relation de har idag.....
Frågorna kan vara många men vill man veta eller ha svar på det??
Vad finns det att veta???!!!

Basic vetande får man alltid, vem det är, hur länge de var tillsammans, hur det tog slut mm
Det räcker väl eller hur!!!

Vad är man då rädd för?? Ens magkänsla spelar en ett sprat och svarsjukan med..
Sluta jämföra.

Var bara kär kär och kär, lita på din partner, det är ni två nu..
Vad har exen med det att göra.

Kan förstå oron vissa bär på i början..
Bygg en tillit och kommunicera.



www.lelove.com

Love//M



Husbygget...



 

Mr Jakob fick vara builder och bygga ihop huset
Lyckades väldigt bra med sitt uppdrag
Idag ca 3 dagar senare står det ännu...



Sedan tog sammarbetet vid & vi diskutera fram hur själva utformningen av
våra M&M samt Polly skulle pryda pepparkakashuset

 

Själv stod jag för att sätta glasyren på plats..

Tycker vi lyckats bra...

Love//M


Some kitchen ideés...



Guldiga bestick, Svensk Tenn

Tillsammans med



Svarta köksartiklar, så som koppar, tallrikar och dylikt
Tékanna från Lust/nordiska galleriet

Som avslutas med glas prydnader av olika slag i köket



Glaskaraff villeroy/boch och glasvaser från åhlens

Dessa i kombination med vita väggar och kanske vitt kök
Riktigt snyggt....

Love//M



God morgon måndag

God morgon måndag, bloggen och alla läsare :)

Vaknade iofs för mer än en timma sen men tiden flyger förbi på morgonen för mig! Är hur som helst ledig idag och det behöver jag med tanke på hur mycket jag har att göra i skolan och hemma!

Ska snart slänga i en tvätt och efter det väntar skolböckerna! Får se om jag hinner med något annat idag men tar det viktigaste först!

Bäst att sätta igång så jag hinner med bloggen också, har en del att visa er :)


Bea

Doftar...

En riktig favorit hos mig är märket
CLEAN
Älskar alla deras dofter av sommar, tvätt, vår, blommor...and so on..
Såld är jag...de har mer produkter än parfymer
GIVE ME

Min resväska från Usa, kommer garanterat innehålla endel av dessa goingar..



Love//M


Söndagsmys

img_0189 (MMS)

C har dukat fram goda ostar som söndagsmys :) nu ska vi bädda ner oss i soffan framför en film / Bea


Ullared

Igår var det dags för den årliga trippen till Ullared med tjejerna!



(Bild; google.com)

Jag, miss D och Amy samlades hemma hos miss D på fredagen och åt middag, godis och tittade lite på idol innan vi sa sov gott.
Vaknade 02.15 och gjorde oss i ordning det sista innan vi begav oss iväg. Lite svårt att köra eftersom lysena på bilen inte var helt hundra och det var mörkt. Som tur var föll det inte en enda snöflinga på hela resan ner!

Väl framme gick vi runt i butikerna där omkring innan vi gick in i stora varuhuset. Avverkade nedre plan innan vi parkerade våra vagnar och gick ut för att ära lunch. Sen gick vi in igen och förtsatte shoppingen :)

Vid klockan 16 var vi klara och redo att åka hem igen med en fullastad bil! Kom hem ganska sent eftersom det vat mörkt och det började snöa men vi hade inte bråttom så inga olyckor här inte!

Vad jag köpte ska jag visa en annan dag, kommer inte orka fota allt men en del godbitar får ni se :)


Bea

Sad & Disappointed

Snön yrar runt i vårt avlånga land
Är det inte SJ som krånglar så är det något annat...

Liseberg & Göteborg inställt då snön vägrar ge sig
Spårigt och yrande plus mörker när man skall hem
Är inte det roligaste...

Besviken & otroligt rastlös
Blev jag nog en person som är jobbig idag
Ursäka min omgivning

Dags att komma på något nytt
MEN vad?!!!!

Får äta lite pepparkakor så jag blir snäll igen ;)



Love//M


Ordning och reda

Klart att man skall ha!!
Märket ordning & reda har bra pappersprodukter...
Från kalendrar till fotopärmar, anteckningsböcker osv...

De har även sjukt snygga pimpiga fodrar till pennor, datorer, pengar.
Har en själv i svart som jag avgudar
Kanske man skall pimpa upp med något med.

Like alot att matcha mina saker



Gatuplan= NK Stockholm

Love//M


Julkapp till mannen din...



Från Nudei, lite tjockare passar bra i kylan som skjorta
men det är en jacka...
Gillar att den e stilren på ut sidan & insidan har skogshuggar trenden
Kostnad: 1499

Love//M


En vampyr....


The twilight saga
ECLIPSE

Hyrt & jag är redo att förvandlas..
Läst böckerna & då var jag en vampyr
Sätt filmera inte lika imponerad men måste se den tredje



Soffan & jag tillsammans med Bella, Edward och Jacob...

Let the movie begin

Love//M the vampyer


Dagens fångst



Kanske blir det ett ellet två glas ikväll

Trevlig fredag

Love//M


Vaffö då då, vaffö då då...

Vaffö gör hon på detta visset???
Lite RonjaRövardotter

Hittat en mösse jag tycker e söt
Röd & fin..
Funderar på att köra på den nu när det är snöigt, minus 10 känns som minst minus 35
Sedan kanske röda fina vantar perfekt...
Inte röd halsduk blir för mycket...


Från senaste CHIC magazine

Love//M


Sista dagen

Sista dagen denna vecka som har något med jobb att göra :)
Skönt att vara ledig i fyra dagar även om jag inte är ledig imorgon eftersom det är skola!

Dagen har flytit på bra, jobbade 8-16  sedan begav jag mig mot gymmet. Körde crosstrainer 20 minuter, styrketräning med fokus på ben och rygg sen avslutade jag med 5 minuter rodd. Känns skönt att vara igång och ni kanske undrar lite om resultat?
Visst syns resultat, kanske inte för andra (eller jo) men för mig själv! Jag har än så länge tappat ca 5 kilo, alltså är det 12 kvar haha!
Har som mål att gå ner dom till mars när vi åker men når jag inte målet är det inte hela världen!
Jag har alltså både tränat och ätit enligt vikt väktarna, en metod jag provat innan och vet fungerar på mig. Tar lite tid men det är det värt! Är inne på min 4:e vecka så vi får se vad vågen visar till jul :)

Nu är det dags att måla naglarna innan jag hoppar i säng :)


Bea

Update


1 och snart 2 december check...
Var tar tiden vägen?

Dags att fixa klart allt som sig bör
För om en vecka är det storstan som knackar på dörren
Dags att börja kolla sin packning, är juh både varma kläder och kläder för värmen som skall med...
Tre veckor av att bara får vara med mycket inslag av äventyr och upptåg..
Fått många bra tips för vistelsen i Miami och Orlando

Även gjort en check på hur mycket bagage som får lämna the states
kommer jag klara det?
Återstår att se, men tror det, är ca 65 k som får fraktas hem...


www.google.se

Helg imorgon och söndagen blir det en trip till Liseberg
fredag & lördag är fortfarande relativt oplanerade....

Love//M


2 Timmar

Skönt att bara ha två timmar kvar på denna enormt långa dag!

När jag kommer hem ska jag begrava mig i uppsatsen, har lite småsaker kvar att fixa och justera innan det ska in för opponering imorgon bitti. Det som känns enorm skönt att vi satt igång i väldigt god tid denna gång och har därför hunnit med mer än vad vi egentligen ska. Ca 10 sidor mer har ju än vad som behövs i detta stadie men det är bra för då får vi mer feedback, hoppas bara det går bra på fredag :)

Imorgon väntar jobb igen, sen ska jag hinna träna lite innan jag åker hemåt och opponerar på en studiekamrat. Därefter ska det småpackas lite inför helgen då vi ska ut på lite äventyr jag och tjejerna! Vart vi ska får ni se på lördag ;)

Bäst att gå upp och göra det sista innan dagen är slut!
Sen blir det en tidig kväll, har lagt mig väldigt sent hela veckan och det känns i kroppen!

♥ Bea


Beach House

Nu är flygbiljetterna till Thailand bokade och jag längtar som en dåre!
Vi kommer att stanna i Bangkok 1 natt, vilket betyder 2 hela dagar där. Perfekt för shopping och slappa vid poolen.

Därefter åker vi vidare till Phuket där vi har hyrt en lägenhet vid stranden

     
(Bilder; phuketrenthouse.com)

Det kommer ju knappast gå någon nöd på oss inte :) Sen ska det bli kul att åka med vänner till landet jag och C älskar mest och visa dom vad vi anser är paradiset.

Låt mars komma snart snälla!


Bea

Onsdag morgon


God morgon bloggen och alla läsare!



Onsdag idag vilket innebär mitten av veckan, skönt! Idag är en lång dag jag har framför mig, jobbar 8-20 och därför hinner jag inte med att träna eller mycket annat heller för den delen!

Men jag var ju och tränade igår och ska träna imorgon så det blir nog bra :)
Idag är även sista dagen att skriva klart allt som ska vara klart till skolan på fredag så jag tar med mig datorn till jobbet och hoppas på att få någon stund över!
Just nu är det en väldigt tung period med mycket jobb och skola men då gäller det att ha rätt inställning!

Allting går bara man har bestämt sig, har du viljan löser sig allt annat! Sen är det lättare att tänka att detta är bara en period, en fas i livet som inte vara för evigt. Hur man än mår kommer det alltid att bli bättre, kanske inte idag eller imorgon men ge inte upp för det ;)

Den enda som kan göra så att du lyckas är du själv, om du misslyckas är det bara att försöka igen och igen och igen :)

trevlig onsdag mina vänner


Bea

RSS 2.0