Stökigt

Sitter i ena soffan i vardagsrummet och tittar runt. Det är en salig blandning av kuddar och filtar i soffan, smulor på bordet och dammtussar överallt...

Blir tokig på det men känner mig handlingsförlamad. Är visserligen fortfarande inte tipptopp även om ja känner mig mycket bättre!
Har satt igång en tvätt och diskmaskinen men kroppen vill inte göra mer än så...

Så fint ute, funderar på att ta en promenad nu eftersom jag inte kan träna... En härlig promenad i solskenet kanske det får bli. Slipper jag se smutsen här hemma iaf ;)


Bea


Ironiskt

Är det inte lite ironiskt ändå?
Varje gång jag börjar träna blir jag alltid sjuk efter 1-2 veckor!

Ignorerade det ikväll, tog en Alvedon och en Ipren och gick till gymmet!
Blir det värre så är det ok, är ju ändå sjuk. Blir de inte värre är det ännu bättre, får bära eller brista känner jag...

Så nu ligger jag här i sängen, stoppat i mig nya pillar och tänker sova bort skiten! Sömn är den bästa medicinen, funkar till 99% alltid för mig.

Har sällskap av världens mysigaste misse som gärna delar kudde med mig eller sover på min mage. Han kan man alltid lita på, inbillar mig att han tröstar mig och tycker synd om mig... Fast han vill nog mest bara ha kel fast det ignorerar jag med!

Sov gott

Bea


A new love

Igår innan jag var hos Alina mötte jag upp mamma för att gå en sväng på stan.
Började med att gå till nespresso för att köpa nya kapslar och hamnade som vanligt i jordens kö! Att jag aldrig lär mig att göra en beställning innan jag går dit!!

Hur som helst, skulle gena genom NK och hamnade på väskavdelningen. I vanlig ordning var jag bara tvungen att gå och fingra lite på det otroligt mjuka skinnet på min favorit väska från Marc by Marc Jacobs... Vet inte hur många gånger jag gjort det haha
Tror mamma tröttnade lite på mig för hon bad mig välja en förf och stegade iväg för att betala den!

Alltså jag trodde inte mina ögon - jag måste ju ha världens bästa mamma!

Var lite kluven vilken färg jag skulle välja och stod en stund och valde mellan beige och röd men mitt hjärta klappade lite extra för den röda. Så snyggt till allt! Och detta skinn alltså... Det ÄR verkligen skillnad på "märkesväskor" och vanliga väskor och dom slits så mycket snyggare med tiden, så mitt tips är att investera i en tidlös märkesväska - ni kommer inte ångra er.

Love you mammi

Bea


Perfect

Idag var jag hos världens bästa Alina på Björn Axén för att fixa håret.

Vi la på en ny toning för att jämna till färgen och sen klippte vi ca 2 cm.

Jag är så nöjd med att va brunett igen, har faktiskt saknat det!

Blev som alltid mer ön nöjd :)

Bea


Just got to love it!

Sådär ja!
Har precis bränt av 2 pass på gymmet, först ett styrkepass för ben sen ett spinning pass!
Hade glömt bort hur j*vla roligt det är med spinning. Om jag kommer kunna gå imorgon? Nja tveksamt ;)

Resten av dagen står strykning, tvätt och plocka bort julen på schemat.

Först lite lunch och sen en härlig dusch!
Bjuder på en liten bild av den svettiga sanningen! Jag älskar att svettas och känna pulsen öka, det är underbart!


Bea


The Honeymoon

Efter bröllopet valde vi att åka på en mini moon för att spara den riktiga bröllopsresan till lite senare. Vi ville gärna åka längre och då är det bättre att åka på våren.
 
Imorgon är det 10 veckor kvar tills vi åker och gissa om jag längtar ihjäl mig?!
Vi har köpt biljetter och sånt men håller fortfarande på att leta efter hotell och liknande.
Kommer skriva mer om vilka platser vi ska till om ett par veckor men tills dess lägger jag upp bilder på olika platser vi kommer att besöka!
 
Det jag iaf har besämt är att jag kommer blogga så mkt jag kan under resan om internet tillåter det!
 
 
Samtliga bilder är lånade från google.
Bea

Valet och kvalet

Ligger lite i valet och kvalet om jag ska fortsätta denna blogg.
Jag har alltid skrivit för mig själv men jag vet inte riktigt om jag har samma behov av det längre...

Vi får se, tills vidare uppdaterar jag när lust och tid finnes.

Hur som hest, har kommit in i en period jag faktiskt vill gå till gymmet! Har bytt gym nu under vintern och det känns fantastiskt. Visst ligger det lite längre bort men de har ett bra utbud och tiderna passar mitt konstiga schema på jobbet :)

Igår var jag och miss D hemma hos mig, lagade mat innan vi skulle träna. Gjorde en god wok med fitness nudlar, om ni inte provat dom så gör de eller köp samma nudlar på Ica (billigare) försöker nämligen dra ner på onödiga kolhydrater som jag vet att jag egentligen inte behöver!

Vi testade iaf på zumba! Första gången jag provade denna träningsform och visst var det kul att prova! Dock var denna kurs något för mig, tränaren var inte alls duktig på att instruera oss nybörjare så man stod mest som ett fån tyvärr!

Men inte hänga läpp för det, finns massa klasser jag gärna vill testa på, boxning är ett av dom så vi får se när det blir av :)


Bea


RSS 2.0