Light me up

Såg den här lampan i helgen på Mio



Behövs.inga.ord.bilden.säger.allt

Jag.är.kär


Bea

Please put me on our wall

Vi har som jag skrev tidigare varit och kikat på tapeter, tror vi har enats någolunda om tapet i sovrummet. C vill inte ha randigt och det är okej för mig men jag vill gärna en ljus tapet med skimmer i vilket han tyckte va okej.
Nu ska vi bara hitta en vi båda gillar ;)

Sedan hittade vi även en tapet som vi både gillade till köket men jag vet inte riktigt om det är en kökstapet egentligen



Den vi tittade på var den i färgkominationen som är överst till vänster. Svart med kopparfärgade träd som skimmrar lite, detta såg mest naturligt ut även om dom andra färgerna också var fina.

Vad säger ni? kan man ha dessa i ett kök? Och så ska jag kanske tillägga att det blir bara på en vägg som en fondvägg och det kommer att vara ett stort fönster också.


Bea

When september ends

God morgon!

Näst sista dagen på september är här, är det inte lite skrämmande?
Tiden går så sjukligt fort och snart är det ju faktiskt jul!

Men mycket ska hända innan jag är redo för julen iaf!
Som att gå coh jobba idag till exempel ;)

Idag kör jag 8-16 och sen ska jag åka in till stan och möta upp miss D. Först ska vi kika lite i affärer (jag ska kolla efter rosa armbandet och träjan på Gina Tricot) och sedan ska vi ut och äta middag.

Var faktiskt länge sen vi åt middag ute tillsammans så det ska bli trevligt :) Tror hon hade kikat ut en restaurang som vi ska gå till men mer om det senare!

Därefter ska jag åka till Ekerö och sova där.
Ha en bra torsdag mina vänner, snart är det helg igen!


Bea

Härliga koftan

Hittade koftan hos Nelly





Gillade verkligen detaljerna! Den ska jag försöka spana efter imorgon!

Bea


Sex hos Monki

Ni har väll inte missat att Monki har öppnat en webbutik va?
Jag är lite kluven till just Monki, ibland hittar jag hur mycket som helst men ibland är allting bara konstigt haha

Men nu ska jag visa mina 6 favoriter jag hittade på deras webshop

Gillade ni något? Eller ni kanske redan har beställt?

Bea

London fever

Då är det dags att skriva lite om London kanske?

Jag och C kom fram på kvällen på fredagen och vi gick därför direkt ut och åt middag när vi mött upp Robert (en kompis vi var och hälsade på) och sedan festade vi faktiskt vidare hela natten. Hade riktigt roligt, nästan för roligt för dagen efter var minst sagt tung!

Men eftersom vi var där så kort tid var det bara att masa sig upp och bege sig ut i folkmassan. Vi började dagen med att äta en god lunch och sedan strosade vi runt på stan en sväng. Mötte upp en vän till Robert och åkte till europas störst shoppingcentrum. Robert och hans vän valde att gå på bio men jag och C valde att kika i butiker istället, jag menar bio har vi ju här hemma ;)

Blev faktiskt lite smått besviken på vissa butiker som annars brukar ha så bra utbud men där fanns noll. Gick iaf runt några timmar innan vi möttes upp och åt middag. Sen åkte vi tillbaka till lägenheten och dumpade våra grejer innan vi begav oss ut för ännu en natt på stan. Tog det dock mycket lugnare än kvällen innan men kom ändå i säng rätt sent.

På söndagen var vi verkligen trötta efter väldigt lite sömn i flera dagar men vi bet ihop och gick ut för att utforska London. Det var bara jag och C och vi fick till dom vanliga turistställena såsom Big Ben, Westminister Abbey, Buckingham Palace osv.
Var jättemysigt att strosa runt faktiskt.

När vi kände oss färdiga med turistandet åkte vi in till centrum igen och gick och shoppade, nu hadej ag lite mer tur och kom hem med en del fynd. Kan visa upp några plagg men de mesta var faktiskt basplagg som linnen, strumpbyxor, arbetsbyxor och bh:ar.

På kvällen var vi och åt på Jamie Olivers ena restaurang som tyvärr var lite av en besvikelse! Hade väldigt höga förhoppningar om den eftersom jag gillar honom men nej. Det är fan illa om du är kock på en italiensk restaurang men inte kan koka pasta! Al dente i all ära men jag ska inte kunna ta livet av någon med en så hård pasta!

Hur som helst, resan var super härlig och tack snälla Robert för att vi fick komma och hälsa på dig och bo hos dig och tusen tack för allt!

Bjuder på ett litet bildregn från olika platser.


Hårkris

Jag har alltså mega hårkris! Har en utväxt som heter duga och en frisör som är så duktig att hon praktiskt taget är omöjlig att få tid hos haha ingen bra kombo!

Jag vet faktiskt inte va jag vill göra med håret, förra gången jag var där ville jag inte göra annat än de vanliga slingorna och klippa topparna men nu känner jag att en förändring vore trevligt.

Längden vill jag gärna spara till nästa sommar men färgen, har ni några förslag?
Ska jag gå mot mörkare eller behålla det ljusa?
Sen måste jag ju självklart hitta en tid hos bästa Alina med...

Bea

Utan mobil

Hej världen!

Tänkte bara säga till mina vänner som läser här inne att jag just nu är utan mobil! Den skulle uppdateras och det gick inte vägen så nu ska jag in till telefonbutiken innan jobbet för att se vad dom kan göra för mig...

Idag jobbar jag 14-20 så en stängning, inte det roligaste men det får helt enkelt gå!

Efter jobbet hinner jag inte med så mycket innan det är dags att sova igen haha, imorgon ska vi dock ut till Ekerö och sova hos svärpäronen eftersom vi har besikning av huset kl 9.

Nä nu ska jag få i mig lite frukost


Bea

Candlelight

God kväll!

Sitter här i soffan och är nyduschad, härlig känsla :)
Har tänt en massa ljus och jag C sitter brevid och slötittar på fotbollen

Samtidigt sitter vi och skriver på en lista över vad vi ska ha kolla på på fredag när det är besikning av huset. Eller rättare sagt information av besiktningsmannen eftersom huset redan är mesiktat och ringmärkt.

När jag ser de tända ljusen kan jag inte låta bli att längta tills vi flyttat in och fått ordning och jag äntligen kan tända min Yankee Candle jag köpt och sparat på...
Tror allt jag ska köpa några fler nu ;) 

Vad hittar ni på ikväll?

Bea

Lördagens Dop

I lördags var vi på dop, jätte fint dop. Det var en kompis till C vars dotter skulle döpas.

Hon fick namnet Clara Filippa
Hon var så duktig under hela dopet och sa inte ett ljud :)

Det var faktiskt roligt att vara i kyrkan dom hade valt för det är även den kyrkan vi har valt till vårt bröllop ;)
Tack så mycket för att vi fick komma!

Bea

Fredagsnöje

I fredags fick mamma ut mig på skogspromenad med tillhörande svampplockning!

Jag var lite anti hela grejen, har faktiskt aldrig plockat svamp tidigare. Har inte sett meningen med att vandra runt där utan att hitta en enda svamp, jag håller mig till att köpa svamp på ICA ;)

Men det var ju rätt roligt! Jag lyckades hitta hur mycket som helst och nu har jag mina egna smultronställen där jag hoppas hitta många varje gång jag går dit ;)

Jag hittade hala 1.4 kilo svamp!! Ganska mycket tycker jag för att vara nybörjare ;)

Kommer garanterat gå ut fler gången, eller vad säger du miss D?
Brukar ni plocka svamp?

Bea

I wish I could fly

God morgon sunshines!
Sovit gott?

Jag har sovit helt underbart och är nu redo för en dag på jobbet, tiden blir 8-16 och sedan ska jag och C åka förbi mattvaruhuset för att titta på mattor och tapeter. Efter att jag skrev inlägget igår hittade jag en superfin tapet från Ralph Lauren som jag verkligen gillade. Dock är det som sagt svårt att veta innan man sett den i verkligheten.

Jag hoppas även att vi hinner in på möbelaffären som ligger i närheten för att ta reda på lite leveranstider för det vi har kikat på där sedan tidigare.

Måste ju även berätta att vi har beställt soffor till vardagsrummet nu :) Eller vi beställde dom i söndags om jag ska vara ärlig men har helt glömt bort att säga något! Sen glömde jag fota den så ingen bild har jag heller att visa men det kommer senare!

Men nu måste jag springa för bilen går strax ;)

Bea

You get time for everything

God kväll raringar
Hur mår ni?

Vi sitter och tittar lite på tapeter och mattor till blivande sovrummet och köket. Skulle vilja ha en fondtapet i sovrummet i någon beige/guldig nyans men har ännu inte hittat någon jag gillar riktigt. Sen är det så svårt att se på nätet, bättre att kika i affären.

Dagen har gått fort, har hunnit med att städa övervåningen. Badrummet var verkligen inte att leka med usch!!
Sen har jag hunnit göra middag, blev skink och kantarell paj med vitåkålsallad till. Sen har jag hunnit kolla på en film som var helt okej samt kikat runt på nätet en del.

Snart blir det sägen faktiskt, ska försöka komma i säng i tid nu när vi kommer ha så mycket att göra en tid framöver. Hörs imorgon


Bea

Rosa månad

Oktober är ju en rosa månad som jag hoppas alla vet?!

Jag brukar köpa rosa bandet för att visa mitt stöd mot bröstancer men detta år kommer jag att välja det här armbandet istället

Ett rosa läderarmband för 75kr. Väldigt snygg modell och självklart är betydelsen det viktigaste!
Tycker vi alla lovar här och nu att gå och köpa ett till oss själva eller till nära och kära!
Det är viktigt att visa att man bryr sig för tyvärr vet man inte hur ens egen framtid ser ut när det kommer till hemska sjukdommar.

Bea

Gina Tricot

Såg denna tröja i en annan blogg och tyckte om det jag såg





Ska kika på dom nästa gång jag går förbi en Gina Tricot affär.
Kommer nog passa perfekt till tjocka strumpbyxor och stövlar

Bea

6 månader

Igår var det 6 månader sedan jag och min prins C förlovade oss. Det har även passerat 6 1/2 år sedan vi blev tillsammans och jag är fortfarande lika galet kär i denna man :)

Jag blir fortfarande lika pirrig när jag ser på min ring och är väldigt föräntansfull inför att bli hans fru.

Den 18 augusti 2012 blir vi man och fru och ännu ett nytt kapitel börjar för oss.
Jag älskar dig min underbara C

Bea

walk in closet inspiration

Nu när vi ska flytta kommer jag ätligen att få en stor walk in closet som bara kommer att vara min, jag behöver ju inte säga att jag är i sjunde himlen va?

Har letat lite inspiration till det och det här hittade jag hos IKEA

Jag vill gärna ha en sittpuff mitt i rummet, tror det blir snyggt bara den inte blir belamrad med kläder hela tiden ;)

Vill även ha ett toalettbord vid frönstret där jag kan förvara smink och smyken och liknande, jag gillar verkligen denna men den finns bara i vitt. Eftersom garderoben kommer att vara i anslutning till sovrummet vet jag inte hur det kommer att se ut då våra sovrumsmöbler är i ek.

Slutligen hittade jag en stor spegel, hade kanske varit snyggt med en stor spegel med ram runt men denna är fin den med. Måste måtta lite innan så jag ser hur stor spegel jag kan ha.

För övrig tror jag att jag är på det klara med hur jag vill ha det, har ju trots allt drömt om en walk in closet i många många år nu ;)


Bea

Hey you beautiful

Hej hej!

Nu när några ton har lättat från mina tankar är jag tillbaka på bloggen med ny energi. Nu ska vi göra något bra av den här bloggen!

Tack för alla sms och samtal jag har fått och grattishälsningar till huset, det värmer i hjärtat ska ni veta!

Kanske borde förklara lite närare varför vi valde att inte bygga vårt drömhus.
Den processen har tagit lång tid, i 1 1/2 år har vi kämpat, hoppats och önskat och drömt.
Vi har nu fått veta att länsstyrelsen har sagt ja till vårt bygge men då de lagt ett prejudikat på ärendet vet vi att kommunen kommer att överklaga vilket betyder att det är minst 1 års väntan på nytt besked. Om det blir nej då och ärendet går upp i europadomstolen kan det dröja ca 5 år innan ett besked ges och jag och C känner att vår resa för att få bygga tar här och nu slut.
Vi kan inte längre pausa vårt liv och hoppas på något som kanske aldrig kommer att ske.
Vi är oändligt tacksamma för att vi har fått bo här hos mina föräldrar och att det har gått så lätt som det har gjort men nu är vi redo att gå vidare i våra liv.

Jag vill blogga om hela den kommande resan. Jag har valt att inte visa alltför många bilder just nu men ni kommer att få se varje kvm jag lovar ;)
Anledningen till det är att vi kommer måla om vissa rum och den största förändringen som kommer att ske är att vi kommer att bygga en stor spaavdelning på nedervåningen och då är det lättare att med tiden visa bilder allteftersom rummen blir klara.

Huset i sig är nyrenoverat och helt underbart fint men smaken är ju som baken och därför är vissa val de gjort inte helt i vår smak. Men det är inte speciellt mycket som ska göras vilket faktiskt känns skönt.

Jag hoppas verkligen att ni vill följa med oss på denna resa, det nya kapitlet i vårt liv som börjar om 3 veckor!

Bea

Our new castle!

Välkommen hem till mig och min underbara C


Japp ni läste rätt, jag och C har köpt ett riktigt drömhem.
Eftersom beslutet om tomten drog ut på tiden och vi under tiden vi väntat kollat på hus så fann vi denna villa.

Den har allt vi vill ha och mycket mer! Den ligger på Ekerö, ca 1 km från där vi tänkte bygga så området är underbart. 

Huset är på 266 kvm och tomten är på hela ca 4900 kvm! 

Självklart kommer jag att visa fler bilder med tiden. Finns lite saker som vi ska göra med huset för att få alla pusselbitar på plats men huset är redan topprenoverat så det är inte mycket som behövs göras.

Detta är det som det har tagit upp alla mina tankar och det är så roligt att få skiva och berätta om det nu! Det är inte många som vet att vi köpt ett hus så det ska bli spännande att få visa upp vårt drömhem!

Bea

You spin my world around

Hej,

Har tagit ett liten bloggpaus pga ett antal skäl.

London var helt fantastiskt och jag kommer skriva mer om det. Tiden räckte inte till till allt vi ville så bloggen fick tyvärr bortprioriteras.

Det pågår en spännande och rolig sak i våra liv just nu men ännu kan jag inte skriva om vad det innebär men ni kommer att få veta sinom tid!

Eftersom det är mycket i mitt huvud som tar upp alla mina tankar så finns inte riktigt inspirationen där men jag ber att få återkomma om några dagar och då ska ni få se bilder från London och veta vad det har tisslats och tasslats om!

Ta hand om er


Bea

London here we come!

Just nu befinner jag och C oss på flyger mot vår weekend trip.
Destinationen är London Baby!

För ett år sedan var jag där själv och hälsade på en kompis men denna gång åker vi båda två!

Ska bli jättemysigt att uppleva London tillsammans eftersom vi båda varit här tidigare men i andra sammanhang. Tror vi ska vara lite turistiga eftersom C inte har sett alla de vanliga sakerna man bör se när man är där sen ska jag även hinna med lite shopping och spaning på brudsaker är min förhoppning!

Har med mig kameran och överföringssladden så det kommer garanterat upp inlägg medan vi är borta! Vi blir kvar till måndag morgon

Bea

Tuffa beslut

Hej hej!

Kom hem för en liten stund sen, vad vi har varit iväg på kan jag inte säga ännu men med tiden lovar jag att berätta.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova, imorgon blir det en lång dag och vi har mycket att fundera över.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig, ibland blir det bättre och ibland blir det sämre men hur det än blir så vet jag att det kommer att bli bra förr eller senare.

Kärlek till mina nära och kära


Bea

H&M News

Som vanligt på torsdagar har H&M fyllt på sin webshop med massa höstkläder.
Jag föll lite extra för dom här fyra plaggen men det fan många många fler som var jättefina


Blev bilder på bara toppar men det är ju det jag saknar mest i min garderob...eller egentligen inte men jag har tröttnat på det jag har ;)

Bea

Skabbigast i stan

Japp det är jag det!

Minns inte ens när jag tvättade håret sist, eller jo det är klart jag minns men förtränger det!
Uscha vad skabbig och äcklig man känner sig när man legat hemma sjuk ett par dagar, duschat har jag gjort så oroa er inte ;) Fullt så äcklig är jag faktiskt inte! Sen är en varm dusch alltid härligt när man fryser som sjutton

Är hemma idag med, lika bra att vila ut en extra dag även om jag nog hade kunnat genomlida dagen på jobbet. Känns knäppt att vara sjuk nästan hela veckan sen åka på semester imorgon men men det är ju bara över helgen så det är tillbaka till jobbet på tisdag som gäller

Jaha, man kanske ska ta och packa lite? Har inte ens kollat vad vi får för väder men borde va som här antar jag...
Nä måste faktiskt packa nu för ikväll ska vi iväg lite snabbt på en sak och lär komma hem sent och jag är trött på att panikpacka...
Vad sjutton ska jag ha med mig?? Hjälp...

Bea

Lindex

Såg att denna cardigan kommer att komma in hos Lindex snart, den är faktiskt lite lik den jag bloggade om igår från Soaked in Luxury tycker ni inte det?



Fina detaljer även på denna, priset ligger på 499 kr vilket är detsamma som på den andra. Kanske värt att kolla in!


Bea

50 års partaj

I lördags var det dags att fira C´s moster som fyllde 50 år.

De hade hyrt källarvåningen/festlokalen på restaurang Faros som serverar grekisk mat. Hur gott som helst och jättetrevligt! Det var många fina tal och det skålades som aldrig förr.

Tusen tack för en jättetrevlig kväll!

När festen var över drog jag, c, Johan, Amy och patrik vidare och hamnade först på baren på Hilton Slussen och därefter på Spy Bar, kul att göra en helkväll av det och vi kom hem till svärföräldrarna vid 6.30 på morgonen! Då har man haft roligt ;)


Bea

If you´ll be my bodyguard

I can be your long lost pal...

Fortfarande lite hängig men bättre än igår! Har överfört alla bilder från i helgen men det var inte så många som jag trodde men ska skriva om 50 års partajet och visa lite bilder.

Ska äta lite lunch nu och sen blir det till att vila resten av dagen, kanske orkar med att jobba imorgon?

Måste även ta och titta på vad jag ska packa med mig, måste packa ikväll eller imorgon!

Hörs senare


Bea

Snorigst i stan

Hej hopp!

Har inte orkar sitta framför datorn idag, endast kortare stunder. Har tilbringat hela dagen i sängen med min bok och sömn. Känner mig bättre men är snorigast i stan, blä!

Har sjukskrivit mig imorgon med så hoppas jag att jag orkar jobba på torsdag. Vill samtidigt inte riskera för mycket eftersom vi reser på fredag och då vill jag ju vara frisk!

Ska faktiskt gå och lägga mig nu för natten, ta en alvedon + ipren först så kommer jag mog sova gott.
Sov gott
Bea

Soaked in Luxury

Hittade koftan hos Nelly och föll pladask, fin färg och underbara detaljer

Finns som sagt på Nelly för 499 kr


Bea

Buuuhuuu

Jaha, då var det ett faktum, jag är sjuk! Jag är SJUK, när hände det sist liksom?
Kan inte ens minnas när jag sjukskrev mig senast? Var nog ett par år sedan!
Jag har väldigt hög arbetsmoral, därför åkte jag till jobbet imorse men kände efter 5 minuter att det går verkligen inte. Jag frös som sjutton, trots att jag hade dragit upp värmen i bilen till 26 grader, och hade ont i hela kroppen.
Åkte hem igen och bäddade ner i sängen efter att ha tagit en alvedon och en ipren. Vaknade för en stund sen av att mamma ringde men känner att jag behöver mer sömn. Det bästa för mig är att sova när jag är sjuk, då brukar det gå över fort.

Har iaf sällskap av mysmissen Tiger, han kan ju inte direkt gå och hämta juice åt mig men hans sällskap här i sängen räcker gott och väl :)

Ska vila lite nu så återkommer jag senare

Bea

Sjukstuga?

Hade verkligen sett framemot att blogga på om helgen men när jag kom hem orkade jag inte mer än att lägg mig i soffan. Var knappt så jag kom upp!

Känner mig lite frussen, febrig och har lite ont i halsen. Just nu sitter jag i soffan och dricker te i min stora Harrods kopp, ganska mysigt och det känns lite höstigt faktiskt!

Jag har absolut inte någon tid för att blir sjuk just nu, jag har jobb hela veckan och på fredag åker vi ju! Får gå och lägga mig supertidigt ikväll för sömn är det som hjälper mig bäst!

Helgen var iaf hur bra som helst men gick alldeles för fort...
Återkommer om helgen med bilder


Bea

Kvällens outfit

Detta ska jag ha på mig ikväll på 50 års festen


Klänning: Michael Kors
Skor: Steve Madden
ps. Tusen tack för lånet av klänning miss D!

Bea

Saturday night fever

Good morning sunshines!

Allt bra med er?
Tog mig lite sovmorgon idag så nu är det blir brådis. Vi måste åka hemmifrån mycket tidigare än kalaset är eftersom vi ska förbi Ekerö och mina svärföräldrar och lämna vår bil där då vi ska sova där inatt. Varför ska ni få veta imorgon, spännande!

Tänkte försöka mig på att locka mitt hår igen, gjorde det när vi firade C men tyvärr så hade jag glömt mitt saltvattenspray hemma så lockarna höll inte :( Massa jobb i ondödan men jag hoppades på att hårspray skulle räcka men nej... 

Ska visa vad jag ska ha på mig i eftermiddag/kväll. Färgerna går i brunt och guld, är egentligen en silvermänniska men kul att byta ibland.

Bäst att snabba mig till duschen nu

Bea

Black as the night

God kväll!

Sitter här med datorn efter att ha sprungit runt och fixat lite, plockat ögonbryn och fixar pedikyr och manikyr. Var på tiden kan jag säga och då passar det perfekt innan 50 års kalaset imorgon!

Blev svarta naglar både på fötter och händer, ville egentligen göra fransk manikr men orkade faktiskt inte. Ville även ha gjort det idag så slipper jag stressa imorgon med det också!

Nu har jag rengjort min fina förlovningsring så den gnistrar lite extra ;)
Blir nog snart sängen...

Återkommer imorgon
Sov gott

Bea

These boots are made for walking

Jag har alltid gillat Ash skor men tycker dom är lite i dyraste laget. Självklart vet jag att man får betala en större summa för ett par skor i äkta skinn som håller år efter år men jag tycker att över 3000 kr är mycket pengar faktiskt!

Jag såg dessa boots för några dagar sedan och föll som en fura

Åh snälla tomten kan inte jag få dom? Jag har ju varit snäll hela året!
Hade inte tackat nej till dom som en väldigt tidig julklapp :)

Bea

Gestuz

Jag har länge letat efter en kappa som jag ska tycka om. Ena sekunden är jag inne på att köpa något annorlunda och andra sekunden är jag inne på på klassisk kappa så med andra ord ska jag inte köpa något innan jag är säker på vad jag vill ha!

Den här från Nelly tyckte jag mycket om, den kommer från Gestuz och kostar 1695kr.

Annorlunda men väldigt väldigt fin!


Bea

Latemans middag

God kväll!

Idag orkade vi inte laga mat så vi åkte mot centrum och köpte mat istället, C valde thaivagnen och jag tog sushi!
Dom som känner mig vet att jag fullkomligen älskar sushi!

Nu åt jag inte dessa sushi, bilden snodde jag från nätet eftersom jag inte hann fota maten var så grymt hungrig!

Iaf, idag efter jobbet åkte jag och tränade men hann bara med kondition innan C ringde och sa att han gick från kontoret så jag fick avbryta för vi skulle åka hem tillsammans. Men lite motion är ju bättre än inget!

Nu ligger jag och slappar i soffan med en spinnande Zorro brevid mig och datorn i knät, en härlig slapp kväll med andra ord.

Bea

Jeffrey Campbell

Jag har allti tyckt att dessa skor har varit lite snygg-fula, ni vet när man inte riktigt kan avgöra om man tycker dom är snygga eller fula.

Så när jag och mamma var på stan i fredags och var inne på NK bestämde jag mig för att prova dom. Oj hjälp vad sköna dom var trots den enormt höga klacken! Dom satt som gjutet på fötterna och i följsamt skinn. 

För mig blev det inget köp och kommer förmodligen inte bli om inte till våren. Det är alldeles för kort säsong kvar nu innan snön kommer och jag kommer inte hinna utnyttja dom tlll fullo men som sagt får vi se till våren


Bea

Vero Moda

De här två klänningarna från Vero Moda fastnade jag lite extra för. Gillar den slappa och "hängiga" stilen på den svarta klänningen och jag gillar färgen på den blåa.

Äger inget blått plagg men snart kanske!



Bea

Everything will be okay

Goood morgon!

Hur mår ni?
Jag la mig och läste i min bok igår, håller på med Denise Rudbergs ena bok och den är faktiskt spännande och bra!
Får skriva mer om den senare när jag har läst ut den.

Idag är det jobb 8-16 som gäller och därefter gymmet! Idag blir det kondition och armar tror jag... Kan hända att jag hinner ändra mig men ben körde jag i tisdags...

Hinner inte skriva så mycket mer just nu för vi ska åka nu men hörs senare

Bea

Good night, sleep tight

Tänkte önska god natt och sov gott till alla läsare!

Jag vet inte om jag börjar bli hängig, även om jag inte känner mig dålig i kroppen så är jag så otorligt trött!
Igår somnade jag innan 22 men är väldigt trött idag ändå, lika bra att lyssna på kroppen så ingen dum sjukdom bryter ut för det har jag inte tid med!

I helgen vankas roligheter men mer om det senare när det närmar sig!

Bea

Varning - godast ever!

I måndags bakade jag ett GI bröd, så sjukt gott blev det så jag vill utfärda en varning innan då det är lätt hänt att bli beroende ;)


2 dl havregryn
5 dl grahamsmjöl
1 dl linfrön
2 tsk bikarbonat
3 msk honung
1 dl hackade nötter (valfritt)
1 rivet äpple
4 dl naturell yoghurt
2 nypor flingsalt

Jag valde att riva ett Granny Smith äpple för det är lite syrligare i smaken och sen valde jag att ha enbart hackade valnötter i för det gillar jag bäst!

Blanda ihop allt till en geggamojja och lägg det i en brödform som du klätt i bakplåtspapper.

Sedan ska det in i ugnen på 175 grader i 60-70 minuter. Jag valde att ha dom inne i 60 minuter och det tycker jag räcker.

Det jag kunnat göra annorlunda är att ha i lite mindre honung, nästa gång ska jag ta lite mindre så det inte blir fullt lika sött även om det är väldigt gott!

Va inte rädda för att ytan blir rätt knaprigt för resten av brödet är saftigt och gott. Så baka på nu!

Lycka till
Bea

Shopping in my heart

Hej hej!

Jobbade idag 8-14 och hade mycket att göra så tyvärr hann jag inte blogga någonting.
Efter jobbet åkte jag in till stan, strosade runt lite och köpte en ny kofta till C på J.Lindeberg eftersom jag råkat krympa hans gamla...

Gick till miss D´s jobb lagom tills hon slutade sedan strosade vi runt i lite skoaffärer. Hon letade efter stövlar och jag passade också på att prova några haha
Hittade ett par jag tyckte mycket om men jag ska kolla på vår weekend resa om jag hittar något roligt där!

Köpte ingenting till mig själv men köpte detta för några dagar sedan
Torrschampo ska jag prova för jag blir så fet i hårbotten så fort och när man har långt hår är det ganska jobbigt att hålla på och tvätta det stup i kvarten
Köpte även världens bästa nagellack som jag örbrukar flitigt - IsaDora second nail. Gör naglaran stenhårda, långa och fina!
Köpte även en ny mascara, min favorit sen några år tillbaka. Gör under för mina fransar iaf!

Bea

Skit skit skit

Det blir inge mer bloggande eller bilder idag som tänkt.

Huvudet dunkar, har ont i magen och ögat. Lyckades dra en kartongbit i ögat idag så nu svider det som sjutton och jag tokblinkar hela tiden...

Med andra ord sätter jag stop för denna dag och går och lägger mig! Har inte lagt mig innan 21 sen jag var 10 år hahah men jag ska lägga mig och se om jag kan läsa eller om det är jobbigt för ögat.

Imorgon är en annan dag så vi hörs då!


Bea

Sweet tuesday

Hej hopp!

Hann itne blogga mer igår, kom en del annat ivägen men ska ta igen det ikväll tänkte jag!

Nu sitter jag på jobbet, slutar om drygt 20 minuter och då bär det av till gymmet. I ärlighetens namn har jag absolut ingen lust men ska kämpa mig igenom det ändå!
Jag måste verkligen finna motivationen igen för den tryter rejält! Både med träningen och maten och tyvärr syns det på vågen :(
Men det är bara att ta nya tag även om det är svårt att komma igång tycker jag.
Hur gör ni andra för att höja motivationen? Skulle vara kul att få lite tips!

Nä nu ska jag dricka upp min Celsius och hoppas på att jag blir lite piggare och orkar mer.
Hörs senare ikväll

Bea


Manic Monday

Just another manic monday!

Hej hopp bloggen! Allt bra med er?

Med mig är det strålande, är ledig idag och unnade mig själv en sovmorgon till 10 ;)
Härlig start på dagen!

Jag har även hunnit med att baka lite, mer om det i ett annat inlägg när det gräddat färdigt och om det går att visa upp resultatet haha

Har även hunnit kolla runt lite på nätet, mest efter jobb men även lite annat.
Ska slänga ihop kvällens middag om några timmar, får bli fisksoppa idag för det var ett tag sedan vi åt det!

Återkommer lite senare

Jag och fina Tiger igår kväll när vi låg och mös!
Det finaste man har sätter man på bordet ;)

Bea

Lördag 3 september

Hej hopp!

Min arbetshelg så jag befinner mig i skrivandets stund på jobbet!
Jobbar 8-19 men tiden går okej fort så snart är jag väll hemma :)

Igår hade jag en mysig dag, först var jag och shoppade med mamma i stan. Köpte inget märkvärdigt men dog lite när jag provade ett par skor! Blev inget köp men jag drömmer gott om dom på nätterna ;)

På kvällen var jag och C hemma hos miss D och Mr S och kikade på fotbollen. Innan åt vi god grekisk middag och dukade upp chips, dipp och godis lagom till matchen.

Nu ska jag slösurfa vidare innan min rast är slut, skriver mer sen!

Bea


Torsdag 1a september

God morgon hösten!

Är itne september en höstmånad för er med? För mig är den det iaf, naturen börjar förändras och tjockare kläder tas på. Jag gillar bäst sommaren men tidig höst kan vara mysigt det med!

Hur som helst, det blev på tok försent igår. Kom hem strax efter 1 inatt så inte blev det många timmars sömn. Kan inte direkt gå och lägga mig när jag stigit in genom dörren, måste ha lite tid på mig att varva ner med.

Idag är det alltså torsdag, tanken var att jag, C och mina kusiner och min ena kusins sambo skulle ses och äta middag ikväll men min ena kusin är sjuk så hon ställde in.
Förmodligen ska jag träffa upp min andra kusin iaf och kanske gå en sväng på stan eller inte vet jag. Något hittar vi nog på :)

Nu måste jag jobba på här så jag inte somnar!

Bea


RSS 2.0