Söndagsmiddag

Idag stod jag för middagen, blev riktig husmanskost i form av sjömansbiff!
Otroligt enkelt att göra och så gott!

 

Skiva 4 lök och ca 12 potatisar. Stek löken lite snabbt så den bara blir lite mjuk. Stek sjömansbifften på båda sidor efter att du har kryddat med salt och peppar.
Sedan är det bara att ta fram en panna, häll lite olija i botten. Varva sedan potatis, lök och kött tills allt är i pannan, börja och avsluta alltid med potatis. Sedan lägger du i lite lagerblad, 2 köttbuljoner och häller på porteröl och vatten.
 Sedan är det bara att koka under lock på svag värme i 40-50 minuter (tills potatisen är klar och köttet mört) och servera tillsammans med inlagd gurka.


Bea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0